≫ 

"Varala me sa njim sve dok nisam saznao!": Darko Lazić progovorio o braku sa Anom Sević i otkrio kako poznaje njenog novog dečka

- Moja bivša žena izabrala je momka kojeg poznajem odranije - izjavio je pevač

  • 30
Darko Lazić, Ana Sević, Danijel Nedeljković Foto: Nikola Tomić, Antonio Ahel

Darko Lazić čeka svoje drugo dete sa verenicom Marinom Gagić, koja je u šestom mesecu trudnoće i nosi dečaka. Pevač je po prvi put u javnost izneo detalje iz braka sa bivšom suprugom Anom Sević, sa kojom ima ćerku Lorenu.

Iako su i Ana i Darko krenuli svako svojim putem, te svi detalji njihovog razvoda nisu bili poznati. Darko je sada otkrio neke od njih, u kojima kaže kako ga je Ana varala sa sadašnjim dečkom Danijelom Nedeljkovićem.

-  Moja bivša žena izabrala je momka kojeg poznajem odranije. Kako ga poznajem? Mi smo bili u braku, a Ana je uporedo bila sa Danijelom. Takoreći, varala me je sve dok to nisam saznao. Ništa u životu nije slučajno, pa tako ni naš razvod. Oko svega što je vezano za Lorenu, naš dogovor super funkcioniše - rekao je Darko za "Svet".

Ana Sević sa dečkom Danijelom/ Foto: Nikola Tomić

- Nikada ne bih dozvolio da Lorena zove Danijela "tata", niti ga ona tako zove. Danijel je za nju Danijel, Marina je Marina. Ona ima svoju majku i svog oca - dodao je Lazić, a zatim prokomentarisao i podelu imovine.

- Sve što ja imam jeste Lorenino, stan u kome Ana i ona žive jeste Lorenin, pa nema nikakve dileme oko podele imovine - zaključio je Darko.

Darko Lazić sa trudnom verenicom Marinom/ Foto: Nikola Tomić

Darko i Ana nedavno su se prvi put našli zajedno na istom mestu sa novim partnerima, na koncertu Radiše Trajkovića Đanija u Štark areni.

VIDEO: Darko Lazić sa trudnom verenicom Marinom na Đanijevom koncertu

(Telegraf.rs/Svet)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gagi

    22. mart 2019 | 15:14

    Ti si nju varao dok je bila trudna i svo vreme posle toga. Nije cudo sto je ostavila narkomana i prevaranta i ako te je prevarila neka je!

  • Škorpija

    22. mart 2019 | 12:34

    Jao, jao, jao! Ako je ovo istina, ne opravdavam što te je varala. Ali, kako da ovakve optužbe izlaze iz usta čoveka koji je svašta radio, pa i tokom braka! LAŽNI MORALISTA!Uživaj u životu, hvala Bogu ostao si živ posle saobraćajne nesreće! I svakome svoja dela na čast!

  • A

    22. mart 2019 | 12:54

    Varala ona tebe, ti nju... I tako u krug.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA