Svi je pamtite po ulozi Nataše iz "Žikine dinastije", bila je seks-simbol '80-ih, a sada je lepa glumica otkrila razlog zbog kojeg je pobegla iz Holivuda i došla u Srbiju!

Glumica je pričala i o nepristojnim ponudama koje je dobila u Los Anđelesu, ali ih je odbila i posvetila se detetu

  • 10

Glumica Gala Videnović bila je seks-simbol '80-ih godina, a mnogi je pamte kao Ester iz "Bala na vodi" ili kao Natašu iz "Žikine dinastije". Gala je svojevremeno mogla da bude holivudksa zvezda, ali je odlučila da umesto toga bude mama.

Glumica Gala Videnović priča o svom ulasku u film sa četiri i po godine, o intervjuu za "Intervju" Endija Vorhola, te o tome kako je u Holivudu odbila nepristojnu ponudu i šta je tačno presudilo da se umesto za filmsko sazvežđe opredeli za porodicu.

Gala Videnović, Printskrin: Youtube

- Živim u Malibuu, delu Los Anđelesa gde žive mnogi poznati. Imam svoju iznajmljenu kuću u jednom od kanjona. Na vrhu brda je živeo Šon Pen. Preko puta je živeo Ed Haris. Ali dešava se sledeće. Ostajem u drugom stanju, a niko to ne zna. I to u trenutku kada me očekuje mnogo posla, ali ja verujem da ništa nije slučajno. Moj menadžer ima sistem da te uvuče u društvo. Ideš kod Stinga na roštilj na plaži. Pa onda na kućnu žurku kod benda Dipeš mod. U Malibuu svaki dan viđaš gomilu filmskih zvezda koje su ti komšije. Odlazim na audicije, stomak mi se ne vidi. Shvatam da neću još dugo moći to da krijem. A sve se dešava u tih ključnih šest meseci kad treba da mi se ostvari karijera. I ja rešim da nestanem. Ne javljam se na telefon. Rađam dečaka Demijana u Malibuu - ispričala je u velikoj ispovesti za Nedeljnik glumica Gala Videnović.

- Menadžer Majkl Mekingli mi kaže da treba da nastavim. I ja sam do Demijanovog trećeg meseca išla na kastinge. A onda sam odlučila da ne želim da ostavljam dete Filipinki dok ja idem na audicije. Kao klinka nisam imala život i ekipu, nego sam jurila na snimanja. I odlučila sam da budem mama. Možda sam odluku donela i na osnovu gledanja Holivuda iz neposredne blizine. Viđala sam te zvezde koje idu u rehab centre i skidaju se sa alkohola, tableta, narkotika - rekla je ona.

Gala Videnović, Foto: ATA Images

Gala je otkila i da je imala nepristojne ponude u Holivudu.

- Imala sam nepristojne ponude u Los Anđelesu. Imala sam 18 godina i po američkim zakonima nisam bila punoletna. Tada su mnogi davali sve da dobiju takvu ponudu u Holivudu. Ali nikada nisam pristajala na takve stvari, na sklapanje ugovora sa đavolom - zaključila je glumica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA