≫ 

Oglasila se jedina osoba iz porodice koja podržava vezu Milijane (21) i Milojka (74): Ona je povukla na mene, a ovi što ih napadaju su seljačine u glavi!

- Ja jesam seljanka jer živim ovde u selu, a ovi što pričaju gluposti o njima su seljačine u glavi - kaže baka Dragica

  • 28
Milijana Bogdanović Milojko Božić Foto: Marko Jovanović

Pored roditelja i sestre koji nisu za vezu Milijane Bogdanović (21) sa Milojkom Božićem (74), postoji jedna osoba u njenoj porodici koja se uopšte ne protivi ovoj romansi!

Reč je o njenoj baki Danici koja kaže da je i ona, kao i njena unuka, volela starije.

- Milijana je povukla na mene, i ja sam volela starije. Muž je od mene bio stariji 15 godina, u to vreme, to je bio skandal - rekla je baka Danica Bogdanović sa osmehom.

- Ja jesam seljanka jer živim ovde u selu, a ovi što pričaju gluposti o njima su seljačine u glavi! Njenom ocu je sad teško, ali verujem da će se sve uskoro unormaliti. I mlađa sestra, kad se pročulo za priču, tri dana je plakala. Ako je mojoj Milijani i Milojku lepo i ako su srećni, i ja sam srećna! - objasnila je žena koja živi u Pilatovićima za Informer.

Milijana Bogdanović i Milojko Božić, Foto: Marko Jovanović

Podsetimo, Milijana je rekla da je svog oca prijavila policiji, te da je navodno dobio zabranu prilaska.

- Istina je da sam ga prijavila policiji, ja samo neću da mi prilazi. Do pre nekoliko dana mom ocu nije smetala ta veza, sada je promenio mišljenje. Pobesneo je, pozvao me telefonom i rekao mi da mu prilaze ljudi na ulici da ga pitaju da li je to istina i šta se dešava... Ja sam trenutno u Beogradu, ne znam šta se sada dešava. Milojko je pored mene, upućen je u sve što je bilo sa mojim ocem. Šta god da se desi neće poremetiti našu ljubav niti uticati na nas, oca sam prijavila policiji, ali naša veza se nije poremetila - rekla je Milijana Bogdanović.

Podsetimo, Milijana je priznala da je sa 15 godina bila ljubavnica 35 godina starijem čoveku. Više o tome OVDE.

VIDEO: Pitali smo poznate šta misle o vezi Milijane i Milojka

VIDEO: Milijana (21) skočila Milojku (74) u krilo nasred parka, pa počela da ga ljubi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA