≫ 

"Rane" su konačno tu! Anastasija Ražnatović pršti od seksepila u novom spotu, u ovako "opasnom" izdanju je još niste videli! (VIDEO)

Anastasija je novu pesmu, zbog velikog interesovanja, objavila nekoliko dana ranije

  • 21

Nova pesma Anastasije Ražnatović "Rane" konačno je ugledala svetlost dana!

Mlada pevačica u spotu je pokazala sebe u potpuno drugačijem svetlu, pa se tako mogu videti pokreti kakvih nije bilo u prvom singlu "Savršen par".

- Dragi moji, znam da ste bili nestrpljivi da cujete moju novu pesmu "Rane", a i ja sam jedva cekala da vam je predstavim i da vam se kroz svoj rad oduzim i zahvalim za neizmernu ljubav i podrsku, i poklonim vam najbolje od sebe - poručila je Anastasija.

Uživajte:

Kompletan tekst potpisuje Milan Radulović Laća, dok je za aranžman zadužen makedonski muzičar Darko Dimitrov.

VIDEO: Zmijsko telo Anastasije Ražnatović nije za one sa slabim srcem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zana

    24. mart 2019 | 13:14

    Svetski odradjeno, pesma je produkcijski odlicna, melodicna i apsolutno na istom rangu sa Savrsenim Parom. Verujem da ce i ova pesma naici na dobar prijem kod publike . Koliko god da mrzite Cecu i njenu porodicu ne mozete osporiti cinjenicu da je devojka izutetno talentovana, vaspitana, dostojanstvena, skromna, a hejtovanje na osobu sa takvim kvalitetima je nepravedno.

  • Oli

    24. mart 2019 | 11:05

    Joj bre kakav je to glas? Ona devojka lepo peva uzivo, a ovako kao da peva zatvorenih usta

  • interesantno

    24. mart 2019 | 12:04

    Mozes da volis ili ne volis tu porodicu, ali ona profesionalno pristupa ovome. Pesma je odlicna, i aranzman i tekst, i Tasa je (i ovaj put) ubola! Ako nista, znamo da uzivo peva odlicno, tako da je autotjun samo pracenje trenda. Za razliku od mnogih novih na sceni koje uzivo zvuce kao kombajn.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA