"Bogu hvala da se neko normalno slika!" Slavica Ćukteraš objavila fotku na kojoj stvarno nema ni mrvicu šminke i oduševila ljude! (FOTO)

"Prirodna i lepa, Bogu hvala da se neko normalno slika", "Izgledaš fenomenalno", "Žena bez šminke, prelepa!", samo su neki od komentara

  • 11
Slavica Ćukteraš, Foto: Nikola Tomić

Od dana kada se pojavila na estradnoj sceni Slavica Ćukteraš (34) važi za jednu od lepših pevačica, jer nije pribegavala estetskim zahvatima i operacijama.

Pevačica se tokom duge pauze koju je napravila kako bi se posvetila mužu i detetu u nekoliko navrata oglašavala na društvenim mrežama, i uvek su u pitanju bile skromne fotografije na kojima pozira u opuštenom izdanju.

Tako su svi mogli da vide njeno pravo lice, što je ponovila i sada, pa je objavila selfi iz kreveta na kojem nema baš nimalo ukrasa. Čak, ni u vidu filtera kojima mnoge pevačice pribegavaju i u njima traže spas.

Slavica Ćukteraš, Foto: Instagram/cukterasslavica

Slavica je uz fotografiju stavila znak koji simbolizuje Noć veštica, ali se ljudi nisu složili sa time da izgleda strašno.

"Prirodna i lepa, Bogu hvala da se neko normalno slika", "Izgledaš fenomenalno", "Žena bez šminke, prelepa!", samo su neki od komentara.

Evo i fotografije:

Slavica Ćukteraš, Foto: Instagram/cukterasslavica

VIDEO: Slavica Ćukteraš: Moj suprug je predivan otac!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Js

    24. mart 2019 | 17:28

    Bas je lepa! Makar mi zene treba da iskreno kazemo. Jer bez sminke retko koja je ista...

  • Dovla

    24. mart 2019 | 21:16

    Stvarno je lepa a posebno me oduševljava što ima svoje obrve, što je danas retkost.

  • Mrvica

    24. mart 2019 | 16:15

    Prelepaa je😍😍😍

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA