Gagi progovorio nakon što je Marija rekla Luni da je otac ne podržava, prokomentarisao i ćerkin seks sa Markom: Čim vidim da su u tuš kabini...

- U dosta situacija sam primetio da joj zavide, ali ne smeju da udare direktno na nju - prokomentarisao je Gagi Đogani

  • 22

Nakon što je Marija Kulić koja se sinoć vratila u Zadrugu 2 rekla Luni kako njen otac nije na njenoj strani i ne podržava njenu vezu sa Markom, te je time rastužila, odgovorio joj je Gagi Đogani.

- Ona je ušla unutra i odmah unela nemire Luni! Marija joj je rekla da ona to tako misli, zbog toga što Luni nije stigla moja čestitka za rođendan. Niti se Marija čula sa mnom, niti videla. Mislim da je htela samo da unese nemire Luni i to je to, to joj je bio cilj - izjavio je Gagi.

- Verovatno želi da se igra u rijalitiju. Generalno mislim da Marija ne voli Lunu, ne znam iz kojih razloga, kao i Miljana, takođe. Ne vole je! Kad god je Luna pobeđivala u nekim igrama i Zadrugovizijama, uvek su se bunile. Tu se vidi sujeta, ljubomora... U dosta situacija sam primetio da joj zavide, ali ne smeju da udare direktno na nju, pa udaraju na Marka - tvrdi Lunin otac, koji naglašava da se neće mešati u ćerkinu vezu, ali da ne smatra da su oni jedno za drugo.

Marija Kulić govori Luni kako je otac ne podržava/ Printskrin: TV Pink

- Ona je zaljubljena u njega, oni se vole, to je očigledno i neosporno. Ja ne bih voleo da unesrećim svoju Lunu, da ja sad to ne podržavam, ali generalno, ona i Marko su mi ok u rijalitiju. Ništa mi ne smeta, iako smatram da su oni dva sveta. To je moje mišljenje. Nekako mi se ne uklapaju. To ne znači da se neće kasnije sve srediti. Ali, generalno, mislim da Marko utiče dobro na nju po pitanju njenih nekih bubica, dobro sve to ide. Ja nijednog momenta nisam rekao da ja ne želim da Luna bude sa Markom, da sam protiv te veze. Ja sam protivnik mešanja roditelja u veze, kao što Marija Kulić radi. Mi to ne želimo da radimo. Ja, kao otac, nikada se neću mešati u Luninu vezu. Treba podržati ljubav - zaključio je Gagi.

Luna Đogani i Marko Miljković/ Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Osim toga, prokomentarisao je i to što njegova ćerka redovno ima seks sa Markom u tuš kabini, ali te momente, kako kaže, izbegava da gleda.

- Meni generalno ne smeta to što oni rade u Zadruzi, to što imaju seks. Nek' imaju seks! Ipak, ja čim vidim da su oni u tuš kabini, promenim kanal. Ne želim da gledam svoje dete u takvim situacijama - iskren je bio denser.

Zadruga Specijal: Luna želi da se uda za Marka, Kija je podržala, dok Sloba ostavlja sve iza sebe

(Telegraf.rs/Pink.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Super

    24. mart 2019 | 23:45

    Koji god nacentrira, to je zet ???? Boze dragi ima li Te???

  • Omg

    24. mart 2019 | 23:31

    Oni se vole,bla bla,sve vidjeno u prosloj.Isti kalup,drugi "mladozenja".

  • Tatjana

    25. mart 2019 | 08:55

    Evo ovog prosipača magle ponovo, svaki dan daje izjave, naporan ko hemoroid.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA