Još se oporavlja od saobraćajne nesreće, a evo na šta se Darko Lazić usudio i čime je izazvao različite reakcije (FOTO)

Pevač je fotografiju objavio na Instagramu i svojim postupkom izazvao veliku pažnju

  • 8
Darko Lazić Foto: Nikola Tomić

Iako se još uvek oporavlja od teške saobraćajne nesreće koja mu se dogodila 23 oktobra 2018. godine, Darko Lazić usudio se na nešto čime je iznenadio fanove, ali i javnost.

Činjenica je da Darku sve bolje ide kada je u pitanju oporavak, a u prilog tome ide i to da vredno radi na snimanju novog albuma i da se kreće i u javnosti, ali slikom na Instagramu je izazvao različite reakcije.

Dok su jedni pomislili "svaka čast", drugi su mu zamerili što se "zeza" na četvorotočkašu, a još se nije potpuno oporavio.

Darko Lazić/ Foto: Instagram/new_me911

Podsetimo, Darko i njegova verenica Marina Gagić uskoro će postati roditelji, budući da je njegova lepša polovina u sedmom mesecu trudnoće i čekaju sina.

VIDEO: Darko Lazić sa trudnom verenicom Marinom na Đanijevom koncertu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ćupričanin

    25. mart 2019 | 23:23

    Ova drzava se zaj...va sa nama??? Izgleda da zakon nije isti za sve... Ja sam za 3 bačene petarde ležao 3 dana zatvora zbog remecenje javnog reda i mira,iz inata nisam hteo da platim kaznu.. kad sam otisao kod sudije ja sam joj rekao “mene hapsite i terate na robiju za 3 petarde a ovi sto bacaju bombe i pucaju se po ulici setaju ne kaznjeno” Sramota sta nam rade,treba narod da se digne na noge i smeni pravosudje...

  • Ljubo

    25. mart 2019 | 23:11

    Ovaj nema ni roditelje ni prijatelje. Mozak je odavno jasno da nema a Srbija nema zakone ni vlast jer da ima ovaj bi odavno bio u resetkama.

  • Darko

    25. mart 2019 | 23:53

    Covjek pomjera granice gluposti na dnevnom nivou! Zalosno kome narod placa i ko izigrava" estradnu elitu". Zivim za dan kada ce inspekcije poceti sacekivati ovakve likove poslije rada na crno po inostranstvu za desetine hiljada eura po koncertu i posteno ih oporezovati. To ih jedino moze spustiti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA