Milijanu vodili kod psihijatra zbog ljubavi prema starijim muškarcima

Znali smo da nikada neće imati vršnjaka za partnera, već da će birati one sa velikom razlikom u godinama u odnosu na nju - priča Milijanina majka Slađana

  • 15
Milijana Bogdanović i Milojko Božić

Foto: Marko Jovanović

Majka lepotice iz Pilatovića Milijane Bogdanović (21), Slađana Bogdanović, otkriva da je ćerku vodila kod psihijatra da je izleči od ljubavi prema znatno starijim muškarcima!

Ona kaže da Milojko Božić (74) nije prvi deda kog je Milijana zavolela.

Milijana ne krije da je privlače zreliji muškarci Foto: Instagram/lana_bozic__

- Kada smo u njenoj četrnaestoj godini shvatili da voli znatno starije, odlučili smo da se posavetujemo sa lekarima da li postoji lek za njeno stanje. Išle smo zajedno kod psihijatra i psihologa, a potom je ona sama odlazila na seanse. Doktori su, međutim, rekli da se to njeno stanje ne leči, već da je ona prosto takva. Objasnili su nam da joj ne fali očinska figura, već da jednostavno ima takav gen. I onda smo se pomirili sa tim. Znali smo da nikada neće imati vršnjaka za partnera, već da će birati one sa velikom razlikom u godinama u odnosu na nju - priča Milijanina majka Slađana, koja je insistirala da se ne objavljuje njena fotografija, jer ne želi da u Užicu, gde radi, upiru prstom u nju.

Ona otkriva da je Milijana oduvek birala društvo svoje babe.

Par o kome svi govore Foto: Marko Jovanović

- Njoj je bilo dosadno da se druži sa vršnjacima, a kad bi baba otišla do sela da se vidi sa svojim društvom, Milijana bi uvek krenula za njom. Kafiće i diskoteke nije posećivala, ali zato je u kafane rado odlazila, jer tamo ima tog matorog sveta - zaključuje Slađana za Informer.

Milijanina majka Slađana planira da se čuje sa ćerkom pre nego što ona sa verenikom Milojkom uđe u "Parove".

- Pretpostavljam da će se tamo dugo zadržati, pa hoću da se ispričamo i da joj pružim podršku. Ja sam joj majka i uvek ću stati iza njenih odluka. Ona je moje parče mesa. Kada je njen otac u pitanju, situacija je drugačija. I da želi da kontaktira s njom, ne sme, jer ga je Milijana prijavila policiji, pa mu je izrečena mera zabrane prilaska i komuniciranja.

Video: Milijana (21) skočila Milojku (74) u krilo nasred parka, pa počela da ga ljubi

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA