Milijana (21) odbila svadbu o trošku rijalitija, a onda sve šokirala kada je ispričala da izlazi u Staračkom domu i šta tamo radi!

- Ne, mi ne želimo venčanje u Parovima - rekla je Milijana

  • 12

Milijana Bogdanović (21) i Milojko Božić (74) glavna su tema rijalitija "Parovi" te tako svakodnevno nailaze na različite provokacije, a ovoga puta su odgovarali na pitanja o svojoj svadbi, ali i o tome gde izlaze u slobodno vreme.

- Momačko veče biće u septembru. Neće biti u staračkom domu, biće gde ja želim - kratko je rekao Milojko.

Bogdanovićeva se ne slaže sa ovim, ali će ipak prepustiti vereniku da donese konačnu odluku.

- Ako bude organizovao momačko veče, mada znam da je to provokacija, neka bude kako on želi. Ja se ne protivim, ali ako se budem protivila reći ću to njemu - odgovorila je opet ljutito ona.

Milijana i Milojko, Printskrin: TV Happy

- Da li izlaziš u grad ili dom penzionera? - upitala je voditeljka znatiželjno, a kada je Milijana rekla da izlazi u Starački dom, niko joj nije verovao.

- Domine, šah, izlazim u Domu penzionera. Svoje slobodno vreme provodim u domu penzionera. Ozbiljna sam, Ali više volim šah - prizanala je pa šokirala javnost.

Poteglo se pitanje i svadbe o trošku rijalitija, međutim, mlada devojka ne želi ni da čuje, kaže da je već sve zakazano i da će to proći i bez njih.

- Ne, mi ne želimo venčanje u Parovima. Sve smo već zakazali napolju. Sala u Požegi je već rezervisana, pozovite opštinu Požega pa pitajte - zaključila je Milojkova devojka.

Milijana i Milojko, Printskrin: TV Happy

Međutim, ukućani su zamerili Milijani što na većinu pitanja ona odgovara, dok MIlojko samo sedi i ćuti, ali je Bogdanovićeva imala objašnjenje.

- On ne može ni da sedi, a kamo li da stoji - rekla je Milijana, nakon čega su svi pomislili da ga vređa, ali onda je nastavila:

- Ima jake bolove u leđima. Tražili smo lekarsku pomoć, tražili smo da primi injekciju kako bi mu bilo lakše.

VIDEO: Milijana (21) skočila Milojku (74) u krilo nasred parka, pa počela da ga ljubi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA