≫ 

"Tragično zvuči, histerično!" Marija Šerifović bez dlake na jeziku, nikad oštrije iskritikovala takmičara u Zvezdama Granda!

- Moraš da se sabereš jer ti hoćeš svuda, ali to ne biva - rekla je Šerifovićeva

  • 11

Marija Šerifović važi za nekog ko nema dlake na jeziku, pa tako i prilikom žiriranja u "Zvezdama Granda" učesnicima saspe u lice sve ono što misli o njihovom pevanju.

Takmičar Milan Bukilić iz Podgorice je pokušavao da bude autentičan u svom izvođenju i nastupu, ali to mu nije pošlo za rukom.

"Ne kuni me, ne ruži me majko" je jedna od pesama kojom je učesnik pokušao da se dokaže i pokaže u najboljem svetlu, ali mu nije uspelo.

Milan Bukilić, Printskrin: TV Prva

- Milan nikako da iskoreni njegov najveći problem, a to je menjanje melodije. Ta dramaturgija u pesmi, jel ti kapiraš šta se tu peva čoveče? To mora da bude ili emotivno da svi popadamo u nesvest,.nema tu drame, to duša proizdvodi to se ne namešta. Ta matrica koja zvuči kao neka video igrica sa sege iz 1988. godine, tragično zvuči, histerično, ali ti si do te mere bio histeričan i naporan. Moraš da se sabereš jer ti hoćeš svuda, ali to ne biva - rekla je Šerifovićeva neumoljivo.

Marija Šerifović, Foto: Nikola Tomić

Takmičar je pokušao da se izvuče, ali nije mu uspelo.

- To što ti proizvodiš to duša proizvodi. To je jedna lagana pesma. A jesi ti ovde došao da nešto naučiš? Jesi isto bio ovde i prošle godine, i šta si naučio, ništa - zaključila je Marija.

- Nije dečko loš, ovde je samo repertoar u pitanju - presudio je Saša Popović na kraju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pero

    31. mart 2019 | 08:33

    Ona nekog da kritikuje,strasno!

  • Joker

    31. mart 2019 | 14:09

    Naravno da treba da posavetuje mlađe kolege, ali ne i da ih vređa i ponižava. Žiri ne sme da koristi uličarski rečnik, sem ako drugačije ne ume.

  • Dusanka

    31. mart 2019 | 15:51

    Da je talentovana, to je cinjenica. Ali, da treba da se spusti na zemlju i da joj je slava udarila u glavu, je isto tacno. Ne mozes ti, da u javnoj emisiji, psujes i ponasas se, kako bi rekli - kao kocijas. Mora da postoji pristojnost, jer je ona javna licnost. I ne razumem to, da prilikom govora, na maternjem jeziku, ubacuje reci na engleskom. Tudji jezik joj je blizi, pa se na na njemu bolje izrazava "To su kompleksi, koji mogu reci deluju smesno, jer je to sada" moda "u Srbiji, da se ubacuju reci na engleskom. Kako li bi izgledao govor, ko zna 4-5 stranih jezika?! Miks stranih reci. Neka govori svoj jezik i ponosi se njime. Ko je jos cuo Amerikanca, Engleza Nemca da ubacuje, dok prica, reci na tudjem jeziku?! Ali mi smo zemlja i ljudi, koji sami sebe ponizavamo i brukamo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA