≫ 

"Tamo smo živeli sa još tri žene, a sada..." Emina Jahović priznala da se seli iz milionske vile, a komšija će joj biti bivši muž

- Mustafu mogu da vidim kad god hoću, to nije nikakav problem - rekla je pevačica

  • 3

Emina Jahović nedavno se iselila iz porodičnog doma u kome je živela sa bivšim suprugom Mustafom Sandalom, a pevačica se sada preselila u Mustafin komšiluk.

Emina se, kako kaže, nije preselila u deo Istambula gde živi njen bivši muž kako bi njemu bila bliže, nego jer joj taj kraj najviše odgovara.

- Tačno je da ću živeti u delu grada koji je blizu onog gde je sada Mustafa, ali to nije zbog moje želje da živim pored njega već se jednostavno radi o rejonu u kome se mi krećemo. Mustafu mogu da vidim kad god hoću, to nije nikakav problem - rekla je pevačica.

Emina Jahović, Foto: ATA Images

Emina je otkrila da je nova kuća manaja od stare i da će u novoj kući imati manje pomoći nego ranije.

- Prethodna kuća je prelep prostor, ali je prevelik za mene. Tamo smo živeli sa još tri žene, sada ću imati samo jednu. Nova kuća je kompaktnija, skladnija, iako nije mnogo manja od stare - zaključila je Emina.

VIDEO: Emina Jahović je pesmu "Moje proleće" napisala pre 14 godina, a evo zašto je odlučila da je tek sada objavi

VIDEO: Emina Jahović proslavila rođendan u krugu porodice

(Telegraf.rs/Gloria)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Edo

    1. april 2019 | 11:18

    Naravno da si živela sa tri žene jer vera muslimanima dozoljava da ima najviše četiri žene, ako o svakoj podjednako brine.

  • kiko

    1. april 2019 | 18:36

    e ovo je tip zene koja bi odmah potrcaala nazad u njego zagrljaj samo da on namigne. kako da ne izbarala si da budes komsika bivsem muzu eto onako. samoponizenje na vrhuncu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA