≫ 

Navijala je za nju u Zadruzi, a sad je Indi žestoko ispljuvala Kiju: To je jogurt-karijera, ona ne može da se poredi sa mojom Editom!

- Zna se da će njena karijera potrajati koliko i jogurt. Znači, jogurt-karijera - rekla je Indi

  • 29
Kija Kockar, Indira Aradinović Indi Printskrin: TV Pink, Foto: A. Nalbantjan

Indira Aradinović Indy navijala je za Kiju Kockar tokom "Zadruge 1", iako je u prvoj sezoni Kija bila sa Lunom Đogani - Indirinom sestrom.

Međutim, očigledno su se neke stvari promenile, pa Indi sada pljuje Kiju, i to nakon njenog javnog verbalnog obračuna sa njenom sestrom Editom Aradinović.

- Kija ne može da se poredi ni sa kim na estradi, a kamoli sa jednom Indirom Aradinović, koja ima karijeru punih 13 godina i neke od najvećih hitova, poput Bato, bre. Kristina ne može da se meri ni sa mojom Editom, za koju se zna kakav glas i talenat ima. Zašto se uopšte bavimo jednom učesnicom rijalitija koja je propevala?! Zna se da će njena karijera potrajati koliko i jogurt. Znači, jogurt-karijera - rekla je Indi za Svet.

Kija Kockar, Foto: Nikola Tomić

Podsetimo, Indi i Edita mesecima unazad nisu govorile, a starija sestra Aradinović čak se javno "odrekla" sestre.

Meni je zasmetalo zašto ona nije meni privatno to čestitala i privatno dala komentar. To me je zabolelo i zaista sam morala da odreagujem, kao što je ona stavila na stori, tako sam i ja. Jedino koga imam na svetu je ona, naravno naša majka i otac... Možda je naišao sada neki takav period, ali biće sve to kako treba - rekla je tada Indi.

Podsetimo se, Edita je na svom Instagram profilu objavila deo sestrine pesme uz komenatar "Bravo, nešto najbolje do sada!" što je Indi protumačila drugačije, pa je odlučila javno da joj se obrati:

Edita i Indi, Foto: INDY__OFFICIAL / INSTAGRAM

Zamolila bih lažnu sestru Editu, da ne postavlja moj spot na stori. Shvatam njenu potrebu da pohvali moj rad, ali njeno mišljenje itekako nije bitno sada. Ona zna zašto to pišem. Obzirom da sam blokirana od njene strane na istoj mreži od 2017. godine bez objašnjenja, smatram da je podrška suvišna i lažna. Jer od njenog ulaska na TLZP nisi mogao nos da joj dotakneš. Vrlo tužno što neko nešto radi, da bi ispoštovao norme biznisa. Kakva si u privatnom, takva budi i u poslovnom svetu. Uvek ista i iskrena vaša Indi - pisalo je u njenoj javnoj poruci.

VIDEO: Bogdan Bogdanović navodno ima devojku, a Kija poručuje: Propustio je priliku!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • V@@@

    1. april 2019 | 15:15

    Auuu..rece zena koja 13 godina na estradu a znam samo jednu pesnu da joj je hit 😂😂😂i od te stare slave zivi..nego treba joj marketing skoro je izvredjala sestru,a sad se kaci za Kristinu..boli ih njen uspeh!!

  • 😂😂😂

    1. april 2019 | 15:22

    Ko si bre ti? Kaze ona je 13 godina na estradi?å da ima tu jednu pesmu Bato bre i to je to 😂😂vidimo kako i tvoja karijera ide moras da pljujes nekoga pa cak i rodjenu sestru ne bi li se pisalo o tebi..🤦‍♀️mislim da vecina ni nezna ko si 😂

  • Jccj

    1. april 2019 | 15:22

    Kija je za vas djo pleme kraljica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA