Ana Mihajlovski odrasla u skromnoj kući na Hipodromu: Ovde je voditeljka živela sa majkom i sestrom (FOTO)

Voditeljka je sa majkom i sestrom živela u skromnoj kući u sklopu jednog konjičkog kluba, a i dan danas gaji veliku ljubav prema konjima

  • 19

Ana Mihajlovski, Foto: Nikola Tomić

Popularna TV voditeljka Ana Mihajlovski trenutno živi u luksuznom stanu u Zemunu, međutim, manje je poznato da je lepa voditeljka pre skupih nekretnina živela u skromnoj kući na beogradskom hipodromu, gde je i odrasla družeći se sa konjima.

Voditeljkin nekadašnji dom nalazi se na prostoru jednog konjičkog kluba u kome i dalje radi njena majka Anđa. Kuća je u vlasništu Aninog pradede, na kojeg se vodi i dan danas.

U želji da otkrijemo nešto više o Aninom odrastanju i ljubavi prema konjima koju gaji od malih nogu, posetili smo beogradski hipodrom, gde su nam ovo i potvrdili.

Porodični dom Ane Mihajlovski, Foto: Marko Jovanović

- Ana je rođena ovde, u toj kući. I majka joj je rođena tu. Ovde je odrasla uz konje, bila je po ceo dan tu negde oko njih, jahala ih, mazila, hranila... Kolika je to ljubav, ne bi me čudilo i da je spavala sa njima u štali - rekao nam je jedan radnik koji, kao i Anina mama, brine o ovim plemenitim životinjama.

- Anina majka imala je težak život. Trebalo je živeti među muškarcima i raditi posao koji ona radi - rekli su nam Anđini poznanici.

Kuća Ane Mihajlovski na Hipodromu, , Foto: Marko Jovanović

Komšije o voditeljki i njenoj majci imaju samo reči hvale, a obema je zajedička borba za opstanak Hipodroma Beograd.

Inače, Ana je u ovoj skromnoj kući živela sa majkom i sestrom, a iz porodičnog doma odselila se pre udaje, kada je počela da radi.

Kuća Aninog pradede u kojoj i danas živi njena majka/ Foto: Marko Jovanović

Ipak, Ani je ostala usađena velika ljubav prema konjima, pa vrlo često dolazi na najstariji sportski objekat u Beorgadu i kada god dolazi kod svoje majke, obavezno posveti vreme i konjima. Te trenutke često zna da objavi i na društvenoj mreži, gde neretko sa svojim fanovima deli situacije iz privatnog života.

Ana Mihajlovski i danas je s puno ljubavi posvećena konjima/ Printskrin: Youtube/Emisija Premijera

Anina ljubav prema konjima nije nastala samo zahvaljujući njenoj majci, već i ocu, koji je profesionalni džokej. Ana ima kompletnu džokejsku opremu i nije neko ko na hipodrom dolazi samo radi zabave, već o konjima koje jaše stalno brine. Pomaže zaposlenima u ergeli i omiljena je među njima.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mihajlovski Ana (@an_amihajlovski) on

 

VIDEO: Luni pustili prilog o Kiji i Slobi, evo kako je reagovala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    4. april 2019 | 16:09

    Meni je ona uvek bila simpaticna ovako. Ne razumem zasto je dosta ljudi ne voli.

  • Deki

    4. april 2019 | 15:58

    Lepo

  • 937

    4. april 2019 | 18:56

    Bolesna zemlja samo propagiranje nekog luksuza! Pa sta ako je tu odrastala, i ja sam u slicnoj pa sad imam vilu i nista nisam srecniji...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA