≫ 

"Kada je bila mala, dobila je batine zbog mog tate...": Ninova ćerka objavila selfi sa Kijom, pa ispričala anegdotu koja je povezuje sa Kristinom! (FOTO)

- Ne propuštaj prilike, ako ti kažu da pišeš treću knjigu, piši memoare! Ženo, prilike se ne propuštaju - rekla je Sandra Kiji

  • 13
Sandra Rešić, Foto: Nikola Tomić

Pevačica Sandra Rešić objavila je fotografiju sa Kristinom Kijom Kockar, a u opisu fotografije pomenula svog pokojnog oca Nina Rešića.

Kada je bila mala, dobila je batine zbog mog tate, sada kada smo velike, radovala sam se njenoj pobedi. Mali svet - napisala je Sandra.

Objava Sandre Rešić, Printskrin: Instagram/sandra_resic

Kako jedna anegdota povezuje nju, njenog tatu i Kiju, pozvali smo Sandru, a ona nam je objasnila o čemu se zapravo radi.

- Kod Milana na rođendanu Kristina me je vukla da se upoznam sa njenom mamom. Rekla je mami "Znaš čija je ovo ćerka?", a ona joj je rekla da zna da sam Ninova ćerka. Kako sam uspela da čujem od muzike, Kristina je nosila sliku mog tate, a njena mama je mnogo volela mog oca. Dobila je batine što je nosila tu sliku po školi, ako sam uspela dobro da razumem - rekla je za Telegra.rs Ninova ćerka i dodaje kako je izgledao razgovor između nje i Kockareve:

- Kaže meni Kija "Dobila sam batine zbog tvog tate", a ja sam onda njoj rekla "Ja sam glasala za tebe, da pobediš" - rekla je Rešićeva.

Sandra je bila u nekoliko sezona muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", dok nije osvojila 7. mesto u finalu, pa je Kiji poručila da joj je iskrneo drago zbog njenog uspeha i da nikada ne treba da propušta prilike koje joj se pružaju  životu.

- Meni je jako drago što je ona uspela i šta god da joj se pruži u životu rekla sam joj "Uzmi, ne propuštaj prilike. Ako ti kažu da pišeš treću knjigu, piši memoare. Ženo prilike se ne propuštaju!" Baš je bio lep susret - zaključila je Sandra.

VIDEO: Muke Sandre Rešić sa novim izgledom: Muškarci su mi više prilazili dok sam bila bucka

VIDEO: David i Ana kopiraju Lunu i Slobu... Meni se okrene želudac kad ih vidim

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirjana

    4. april 2019 | 20:48

    Kija je preslatka! 👏⭐👑🌹♥️

  • Peko

    4. april 2019 | 20:53

    Sandra sada lepo izgleda. Doterala je liniju, a i mnogo liči na oca. Sandra i Kija 👏👏👏!

  • Sonja i Lale

    4. april 2019 | 20:33

    Volimo te Kiki.Amorova strela hit.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA