≫ 

Eyesburn: Kija ili Luna? Šta je to?! (VIDEO)

Frontmen benda Eyesburn, Nemanja Kojić Kojot, bio je gost u novoj epizodi emisije ILI ILI

  • 9

Kratki format Telegraf TV-a, emisija ILI ILI, donosi vam nekoliko minuta zabave sa poznatim ličnostima, koji tokom druženja sa nama moraju da biraju između dva bliska, a u isto vreme različita pojma.

Nemanja Kojić Kojot, frontmen benda Eyesburn, bio je gost u našoj emisiji u kojoj smo pričali o velikom povratničkom koncertu, ko je srpski Bob Marli, da li bii odradili pesmu sa Rastom. Tom prilikom smo odlučili i da mu postavimo neka škakljiva pitanja i da vidimo kako će se snaći. Morao je da bira između Kije i Lune, Cece i Jece, Zvezde i Partizana... a na početku videa možete pogledati njegove odgovore.

Sve epizode emisije ILI ILI možete pogledati OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ketty

    6. april 2019 | 14:42

    Kako su glupi ovi sto se kao prave sto ne znaju ko su Kija ili Luna,2 godine iskacu na svakoj naslovnici,portalu i Kija emisijama,nastupa.reci bolje da ne podrzavas i da te to ne zanima,ne da ne znas,ispadas glup! Eto koliko si bitan i poznat da su morali staviti naslov sa Lunom i Kijom da bi uopste netko kliknuo!

  • Fiume

    6. april 2019 | 14:55

    A šta si ti???

  • ...

    6. april 2019 | 14:13

    Svako normalan i Kiju i Lunu stavljaju u isti kos. Jer u istom kosu i pripadaju. Da ne pripadaju ne bi bilo pitanje "Kija ili Luna?".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA