"U moru problema i loših ljudi, oni mi daju motiv da se borim!" Karleuša otkrila ko joj daje snagu da prebrodi najteži period u životu (FOTO)

Pevačica i dalje pati za pokojnom majkom, ali njihova podrška je tera da se bori

  • 12

Jelena Karleuša nakon smrti majke Divne i duže medijske pauze ponovo se vratila svom poslu, a sada se oglasila na društvenim mrežama.

Jelena je sa svojim pratiocima na Instagramu podelila da joj je teško, a sada je objavila fotografiju na kojoj drži svoj nacrtani portret i zahvalila se svima koji su bili uz nju u najtežim trenucima u životu.

- U more problema i loših ljudi, ulio se čitav jedan okean onih koji mi daju snagu, ljubav i motiv da se borim. Hvala vam svima - napisala je Jelena.

VIDEO: Karleuša sija sva u zlatu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Svesna

    6. april 2019 | 16:49

    Koji tvoji problemi, lutko? Doterana, našminkana, skupa garderoba, još skuplja putovanja... Muž milioner, vila od par miliona, dadilje, spremačice, ludila.... Imaš li ti dodira s običnim svetom? Pitaj njih šta su problemi, možda i ukapiraš pravo značenje te reči. Pokondirena!!;

  • VX

    6. april 2019 | 16:44

    Sama pala sama se ubila i onda krivi zle ljude.Ljudi samo komentarišu ono za čega im je ona sama dala povoda slikajući se gola.Sad pamet u glavu,da zaboravi druge muškarce i posveti se svom mužu.Ona i ne zna da ima sreće što je onaj rogonja nju izabrao i što finansira njeno bahaćenje.

  • Jeajo

    6. april 2019 | 15:48

    Eto nek' si i dobra i nek' ti imas medijsku paznju u Srbiji...kao narod smo dotakli dno kad ovakvi postaju idoli mladih

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA