≫ 

Darko Lazić se oglasio nakon što su ga žestoko iskritikovali jer ne veže pojas u automobilu! (VIDEO)

Darko je prvo zapevao, a onda se obratio svojim pratiocima na društvenim mrežama

  • 20

Darko Lazić nedavno se našao na meti kritika zbog snimka koji je objavio na svom Instgaram profilu. Pevač je objavo snimak iz automobila dok ga njegova verenica Marina Gagić vozi. U pozadini se čuje muzika, ali i zvuk koji upozorava da nije vezan sigurnosni pojas.

Međutim, Darko je sada postupio drugačije i ispoštovao saobraćajno pravilo, te se obratio svojim pratiocima na društvenim mrežama i objasnio im da ipak uvek treba biti siguran u vožnji.

- Evo, naravno, vezao sam se, pošto sam video da to pratite i prozivaju mene i moju buduću suprugu. Šta vi gledate... Jedan veliki pozdrav za sve. Vozite sigurno i uvek se vezujte, to je najbitnije - rekao je Darko i zapevao.

VIDEO: Trudna verenica Darka Lazića vozi bez pojasa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Policajac

    7. april 2019 | 11:34

    Pa liku jedan umisljeni i samouvereni da si bio vezan i vozio prilagodjenom brzinom ne bi se delio sa zivotom,Bog ti je dao drugu sansu,zato se ne umisljaj i ne izjavljuj cinizam ,ljudi ti ne misle lose kada komentarisu i bolje bi ti bilo da slavis dan kada si ostao ziv,a ne da se bahatis za volanom i dajes primer mladima "da si ti car grada", jer nisi nista posebno.

  • M

    7. april 2019 | 12:04

    Da je ovo pravna a ne privatna drzava ti bi bio iza resetaka na duze vrema

  • Nas interesuje

    7. april 2019 | 11:46

    Da li je platio bolničko lečenje, jer znamo da nije imao socijalno? I kada će DA ODGOVARA zbog ugrožavanja bezbednosti u saobraćaju????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA