Karleuša objavila jedan od poslednjih snimaka svoje majke iz bolnice sa lečenja: Divna sa osmehom na licu dok je ćerka snima (VIDEO)

Iako se vratila dnevnim aktivnostima, ne prođe dan da pevačica ne objavi sliku ili video majke, koja joj neizmerno nedostaje

  • 13

Jelena Karleuša i dalje je neutešna nakon smrti svoje majke Divne, a koliko joj nedostaje podelila je sa fanovima na društvenim mrežama.

Jelena je objavila snimak koji je nastao prilikom Divninog lečenja na jednoj privatnoj klinici. Na njemu Divna nosi zelenu maramu, a sve vreme je nasmejana dok je ćerka snima.

Podsetimo, Divna se tri godine borila sa kancerom pluća, a Jelena ju je vodila u sve svetske vodeće klinike, te je osim terapija koje je primala u Srbiji ona često putovala i u Tursku, Holandiju i Dansku gde je takođe primala terapije.

Jelena i Divna Karleuša, Foto: Promo, kafana "Aj da probamo"

Njena ćerka Jelena na sve načine je pokušala da joj pomogne te je tako finansirala lečenja u inostranstvu.

VIDEO: Karleuša sija sva u zlatu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Н. С.

    7. april 2019 | 15:18

    Претера га стварно. Па и други имају маму, па им не пада на памет у жалости да каче којекакве слике.

  • Nikola

    7. april 2019 | 15:43

    Smara li smara,po obicaju.Da joj nije drustvenih mreza ne bi ni postojala.

  • ooo

    7. april 2019 | 15:39

    Da da, majku u najskuplje bolnice, a ovamo snima klipove kako ne veruje medicini, vakcine zlo (a vakcinisala svoju decu), ne treba se leciti kod lekara itd. I onda krezuba gomila ide kod nadrilekara, a ovi koje slusaju idu u najbolje bolnice

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA