≫ 

Kija promenila automobil! Evo koju besnu zver sada vozi i koga je prvog provozala! (FOTO)

Kristina je uživala u sunčanom danu na Novom Beogradu

Kristina Kija Kockar, Milan Milošević, Nivi Automobil, Porše, Butik Trojka Foto: Nikola Tomić

Kristina Kija Kockar ovih dana vozi ni manje ni više nego besnog četvrotočkaša marke "Porše", a mi smo je uslikali na ulicama Novog Beograda. 

Kako je već poznato, pobednica Zadruge 1 je nakon izlaska iz rijalitija kupila automobil marke "Audi", međutim, ovih dana je bila prinuđena da ga zameni drugom "igračkom", što joj, verujemo, i nije tako teško palo.

Kija Kockar/ Foto: Nikola Tomić

Kiju smo uhvatili na Novom Beogradu dok je bila u društvu voditelja Milana Miloševića, a na sunčanom danu uživali su u jednom od popularnih novobeogradskih kafića.

- To nije moj auto. Moj auto se pokvario, pa dok čekam svoj sa servisa voziću "Poršea" - izjavila je Kija za Telegraf.

Kija i Milan Milošević/ Foto: Nikola Tomić
Kija i Milan Milošević/ Foto: Nikola Tomić
Kija i Milan u kafiću/ Foto: Nikola Tomić

Nakon što su se siti ispričali, Kija se vratila do automobila, pa smo uspeli da zabeležimo i momente dok je bila za volanom i uverimo se kako joj odlično stoji nova crna mašina.

Kija Kockar/ Foto: Nikola Tomić
Kija Kockar ispred svoje nove zveri/ Foto: Nikola Tomić

Kija Kockar/ Foto: Nikola Tomić

Izgleda da Kija nije previše tugovala za svojim starim "ljubimcem", jer nam se čini da se odlično snašla sa novim, a i osmeh sa lica nije skidala.

Kija i Milan/ Foto: Nikola Tomić

Kija za volanom u novoj mašini/ Foto: Nikola Tomić
Kija za volanom u novom automobilu/ Foto: Nikola Tomić

VIDEO: David i Ana kopiraju Lunu i Slobu... Meni se okrene želudac kad ih vidim:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirela

    8. april 2019 | 14:37

    Bravo mala. Rintas od 16-te godine. Sama zaradjujes osamostalila si se sa 18, ne zavisis citav zivot od roditelja. Sada isto sama zaradjujes i bit ce tako dok god ima ljudi kojima se to svidja. Kome se ne svidja, nek izvoli nesto drugo. Ko god radi i trudi se dabogsa imao jos vise, uzivam gledajuci to. Pozdrav iz Bosne, u inat svima.

  • Milos T

    8. april 2019 | 18:45

    Ekskluziva ''Kiji opala popularnost'' Dana 29 maja u Becu dodela oskara popularnosti.Uz Kiju kojoj je cervrti oskar,Sloba dobija treci,Tea drugi,a takodje i Kaca Zivkovic ide zajedno sa njima da primi oskar.Mora da je i to Zeljko namestio,a Luna zasluzna za svih cetvoro.Pozdrav.

  • MBd

    8. april 2019 | 17:59

    Prestanite sa lažima i klevetama o ženi koja je pokazala ko je i šta je. Vredna, iskrena, rodoljubiva, duhovita, neposredna, prirodna, kulturna, elokventna..... Pozabavite se onim čudovištem(fizičkim, psihičkim i moralnim) što već dve godine džopi u Zadruzi i svesrdno se trudi da negativno utiče na decu, adolescente a i na odrasle, jer smo nažalost izloženi svakodnevno informacijama o njoj. Zato preporuka svima izolujte se od ovog programa i njihovih učesnika, kako biste sačuvali zdrav razum.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA