≫ 

Andrija Milošević ispričao novi vic i uspeo sam sebe da nasmeje do suza: Fanovi ga zasuli komentarima! (VIDEO)

"Kralj si", "Brate, ovo je vrh", "Ti i da ne ispričaš vic, nasmeješ do suza" - bili su samo neki od mnogobrojnih komentara oduševljenih fanova

  • 4

Andrija Milošević rešio je da obraduje svoje fanove na društvenim mrežama i da ih zabavi, te je tako objavio snimak na kojem priča još jedan vic. On je na urnebesan način prepričao razgovor dva pijanca i oduševio svoje pratioce na Instagramu.

Andrija ima armiju pratilaca Printskrin: TV Pink

- E ko za ovaj kaže da je glup, evo prestajem da pričam - napisao je Andrija uz snimak, a vic poslušajte na početku teksta.

Snimak je za samo nekoliko sati pregledalo više od 160. 000 korisnika ove društvene mreže, a sudeći po komentarima vic ih je nasmejao do suza.

"Kralj si", "Brate, ovo je vrh", "Ti i da ne ispričaš vic, nasmeješ do suza" - bili su samo neki od mnogobrojnih komentara oduševljenih fanova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    10. april 2019 | 15:20

    Ajde ne mlatite. Decko normalan, duhovit, dobar glumac, a nije ni fora da li je vic kao vic smesan nego nacin na koji ga on isprica. Ja da ga ispricam niko se ne ni nasmejao, ali on ume. Po meni, jedan od najjacih glumaca sa nasih prostora.

  • WILSON

    10. april 2019 | 09:07

    I nije ti neki vic...

  • Gol

    10. april 2019 | 11:37

    Vic mu je "pusti me da vrištim", ili za k..... Jedino se on može smijati svojim vicevima i naravno bliski prijatelji. Drži se ti decko glume, nisu vicevi za tebe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA