≫ 

Kija i Milan i dalje ne govore: Došli su na snimanje emisije i svi su ostali u čudu zbog njihovog ponašanja

Kristina i Stanković nedavno su imali žestok sukob na snimanju emisije, a sada su otišli i korak dalje

  • 27

Milan Stanković i Kristina Kija Kockar na snimanju poslednje emisije "Pinkovih zvezdica" nisu razmenili ni jednu reč, a kako se spekuliše članovi žirija ne nakon žestokog sukoba u muzičkom takmičenju nisu u dobrim odnosima.

Milan i Kija nisu se pozdravili pri susretu, a tokom snimanja nisu progovorili ni reč. Cela situacija je šokirala mnoge u studiju, jer je bilo primetno da se Kockareva i Stanković sve vreme ignorišu.

Očigledno je da Kristina i Milan nisu prevazišli sukob koji su nedavno imali tokom snimanja muzičkog takmičenja. Naime, Kija i Milan su se verbalno sukobili, a zbog Kristininih komentara pevač je napustio snimanje emisije i poručio joj: "Nije ti ovo Zadruga".

Podsećamo, pevač je od prve sezone član žirija "Pinkovih zvezdica", dok se Kristina žiriranju priključila prošle godine nakon pobede u Zadruzi 1 . Pored ovog muzičkog takmičenja Kritsina je član žirija i "Pinkovih zvezda" sa bivšim mužem Slobodanom Rdaanovićem zbog čega su se Milan i Kija sukobili.

VIDEO: David i Ana kopiraju Lunu i Slobu... Meni se okrene želudac kad ih vidim

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovana

    10. april 2019 | 12:47

    Ma kako Milan sme da se suprostavi našoj rijaliti lutkici sklonoj širenju nacionalizma putem Tvitera i nedozvoljenim supstancama?!

  • Istina

    10. april 2019 | 20:05

    @Lol Kako je Kija u medijima zbog sebe kada je i Milan tu? Kija je u medijima kada pomene Slobu i kad se svadja sa nekim. Sama kao pojedinac je u medijima jedino kad pokaze dekolte.

  • ?????

    10. april 2019 | 20:01

    Hahahahaha ja ne verujem.. POSTOJI LI IKO SA KIM JE KIJA BILA DOBRA A NIJE SE POSVADJALA?????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA