≫ 

13 starleta koje su dovođene u vezu sa prostitucijom: Neke su priznale, a neke su i osuđene! (FOTO)

Neke su privođene, neke čak i osuđivane, a neke se nisu libile da priznaju da se bave najstarijim zanatom

  • 62

Godinama unazad u domaćim medijima se provlače različite priče o tome kako se pojedine javne ličnosti, mahom starlete i rijaliti učesnice, bave prostitucijom. Neke od njih su šokirale javnost priznanjem da se bave, ili su se u nekom periodu života bavile prostitucijom, a nove priče o tome otvaraju se iz dana u dan.

Brojne javne ličnosti, među kojima daleko prednjače starlete, često su povezivane sa prostitucijom koja je, kao što je poznato, ilegalna u Srbiji, te su se bar jednom našle u medijima zbog toga što navodno naplaćuju svoje seksualne usluge. O njihovim navodnim aktivnostima pisala je mahom žuta štampa, ali, za neke od njih bilo je konkretnijih dokaza ili čak i priznanja.

Od rijaliti učesnica, preko pevačica, starleta, igračica, foto modela... Ovo su samo neka od imena za koje se spekulisalo da se bave prostitucijom. Neke od njih su privođene zbog toga, neke čak i osuđivane, a neke se nisu libile da priznaju da se bave najstarijim zanatom.

MINA VRBAŠKI

Učesnica prve i aktuelne druge sezone rijalitija Zadruga, Mina Vrbaški, pred kamerama je iznela šokantno priznanje da se sa 16 godina bavila prostitucijom tvrdeći kako je to radila da bi zaradila novac za sebe i porodicu.

- To nisam bila ja. To je bila osoba koja je sebe prodala i sebe dala, izneverila ono što je rekla da nikada neće postati zarad nekih drugih stvari... - izjavila je Mina u januaru ove godine u rijalitiju Zadruga.

Mina Vrbaški/ Foto: A. Nalbantjan

SANJA STANKOVIĆ

Još jedna učesnica Zadruge, Sanja Stanković, poslednjih meseci je neko čije se ime sve češće provlači kroz temu prostituisanja, Pogotovo od momenta kada je Stanija Dobrojević u rijalitiju Zadruga optužila Sanju Stanković da se bavi prostitucijom, nakon čega ju je upitala da li joj znači ime Mihailo, kako se pretpostavlja aludirajući na osuđivanog makroa Mihaila Maksimovića koji je pre nekoliko dana uhapšen na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla". Spekuliše se da je u njegovom laptopu pronađen spisak devojaka koje su "radile" za njega.

Stanja Stanković/ Foto: A. Nalbantjan

ANA KORAĆ

Učesnica Zadruge Ana Korać sve je češće na meti optužbi da se bavi prostitucijom. Navodno je deo afere "elitna prostitucija" i dovođena je u vezu sa nedavno uhapšenim najvećim estradnim makroom, zbog čega će kao i Sanja Stanković i Mina Vrbaški biti izvedena iz Zadruge i saslušana u policiji.

Ana Korać/ Foto: A. Nalbantjan

STANIJA

Aktuelnu učesnicu Zadruge, atraktivnu Staniju Dobrojević, mediji su u više navrata povezivali sa prostitucijom, a pisano je (ali nikad i dokazano) da je Stanija u Dubaiju prodavala svoje telo za 500 dolara.

Stanija je sve energično demantovala navodeći da je u pitanju nameštaljka i podmetanje, a usledio je i odgovor u vidu saopštenja iz novosadske advokatske kancelarije koja zastupa starletu, 2015. godine.

Stanija Dobrojević/ Foto: Marko Jovanović

SORAJA

Ime Soraje Vučelić nebrojeno puta je, nezvanično, po kuloarima i tabloidima bilo povezivano sa prostitucijom, a mediji su je dovodili u vezu sa fudbalerima i biznismenima - što domaćim, što inostranim.

Poznata su njena učestala putovanja po svetu, kao i objavljivanje skupih stvari i komada od kojih mnogi koštaju po više hiljada, pa čak i desetina hiljada evra.

Soraja i Ana Korać, Printskrin: Instagram

Ni za Soraju se nikad nisu pojavili konkretni dokazi da se ikad bavila najstarijim zanatom na svetu, pa je i ona na sličan način demantovala navode da prodaje svoje telo za novac i skupe stvari.

Ana Korać i Soraja, Printskrin: Instagram

MIMI ORO

Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro, bila je čak i osuđena zbog bavljenja prostitucijom, te kažnjena sa 60.000 dinara od strane Prekršajnog apelacionog suda u Beogradu. Ona je demantovala da je prostitutka uz tvrdnju da se ne bavi takvim stvarima.

2014. je uhapšena zbog prostitucije i ubrzo puštena iz ženskog zatvora u Požarevcu na slobodu, pošto je Prekršajni apelacioni sud usvojio žalbu njenog advokata Danila Nikolića na presudu kojom je bila osuđena na osam dana zatvora.

Mimi Oro/ Foto: Nikola Tomić

CACA

Još jedna rijaliti "zvezda" našla se u sličnoj priči. Nekadašnja učesnica Parova, Aleksandra Radojević Caca, bila je privedena u Tivtu sa Željkom Rolović, poznatijom kao "madam Željkom", za koju je priznala da podvodi devojke. Ipak, negirala je da se bavi prostitucijom.

Caca/ Foto: Instagram/aleksandra91caca

RUŽICA VELJKOVIĆ

Pobednicu četvrte sezone Parova, starletu Ružicu Veljković, povezivali su sa prostitucijom baš u tom rijalitiju, kada su pojedine učesnice javno iznele njen navodno prvljavi veš, a Zorica Dukić ju je optužila da se bavila prostitucijom u Novom Pazaru. Ona je tada, na iznenađenje svih, priznala da je zaista posećivala Muhameda, navodeći kako je to bila prava ljubav.

Ružica Veljković/ Foto: A. Nalbantjan

MACA DISKRECIJA

Senada Nurkić, poznata kao Maca Diskrecija, prva je javno priznala da se bavi prostitucijom objavivši čak i cenovnik svojih usluga.

- To je posao kao i svaki drugi. Ja moram da prodajem telo da bih preživela, a i da bih pomogla njima. Ne vidim u tome ništa loše - izjavila je 2017. godine.

Maca Diskrecija/ Foto: Nikola Tomić

BOŽANA VUJINOVIĆ

Bosansko-hercegovačka starleta, plesačica i model, Plejboj zečica...sve je ono što stoji pored imena Božana Vujinović, poznatije i kao "Božana Neodoljiva Neumoljiva". Kako je tokom proteklih godina navođeno u štampi, bila je "najtraženija i najskuplja devojka koja je radila za Maksimovića". Navodno, njen "angažman" traje oko tri godine.

Bila je uhapšena 2014. zajedno sa Mimi Oro i još nekoliko devojaka, u akciji suzbijanja elitne prostitucije u Srbiji.

Božana Vujinović, Foto: Twitter/@BozanaV

Podsetimo, u junu 2016. objavljene su Božanine fotografije sa fudbalerom Milanom Biševcem sa kojim je starleta nekoliko meseci živela na njegovoj tadašnjoj adresi u Rimu.

Problem u ovoj priči jeste taj što je Biševac - oženjen.

Božana Vujanović/ Foto: Instagram/missbozen_

NATAŠA ŠAVIJA

Novosađanka Nataša Šavija sama je često priznavala da je slaba na fudbalere, a pričalo se kako je spavala sa njima za 200 evra. I za nju se pričalo da je radila za nedavno uhapšenog makroa, a pojedine ličnosti za nju su tvrdile da je elitna prostitutka.

Šavija je tvrdila kako su neki biznismeni bili spremni da plate 5.000 evra za noć sa njom, ali ih je navodno odbila jer se, kako je tvrdila, ne bavi prostitucijom.

Soraja i Nataša Šavija, Foto: ATA Images

ANĐELA VEŠTICA

Za skandaloznu Anđelu Mitanoski, čije je umetničko ime Anđela Veštica, poznato je da je bivša srpska pornografska glumica, go-go igračica i foto model.

Jelena Krunić tvrdila je za nju u Zadruzi da je svedočila njenim "poslovima" koje je radila za jednog makroa, te da je kada je saznala da je prostitutka prestala da se druži sa njom.

Anđela je 2017. iznela šokantno priznanje u Zadruzi: "Ja se ne je*em za pare odavno. Jesam nekad, ali više ne. Jesam se je*ala za pare? Jesam, brate!".

Anđela Veštica/ Foto: Marko Jovanović

VIDEO: Mina Vrbaški pred celom nacijom priznala da se bavila prostitucijom

(B. Bajić/b.bajic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nena

    10. april 2019 | 16:58

    A sta koga boli dzoka dal naplacuju sta znaci uopste prostitucija.Pa sve je postalo prostitucija i sa rodenim muzem moras da koketiras nebil ti dao pare da kupis cipele mnoge zene spavaju sa svojim direktorima nebil dobile vecu platu ili veci polozaj i mnogo raznih primera pristitucije postoji bilo je i bice.

  • Dusan

    10. april 2019 | 22:08

    Stajling svake od njih samo za MAGISTRALU, Kraljice trotoara!

  • lemi

    10. april 2019 | 17:27

    Pa ko ih je najvise promovisao, pink, hepi. E, te televizije nam promovisu prave vrednosti, al, cudi me sto su i neki drugi malo,malo pa gosti na istim...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA