Dušica Jakovljević progovorila o sukobu sa Kijom Kockar!

- Imam problem da se mešaju babe i žabe. Nemam ja odnos "ne diraj me, ne diram te" - kaže Dušica

  • 37

Voditeljka Dušica Jakovljević progovorila je o verbalnom sukobu sa Kijom Kockar u takmičenju "Pinkove zvezde" u kojem su obe članice žirija.

Dušica kaže da nema problem da direktno i bez dlake na jeziku iznese svoje mišljenje, kako o kandidatima tako i o ostalim članovima žirija, među kojima je i Kija.

Dušica Jakovljević, Foto: A. Nalbantjan

- Ne bojim se da budem stroga u "Pinkovim zvezdama". Ja sam pre svega stroga i prema sebi, celog života. Vidim sada da nekima smeta što sam stroga prema drugoj članici žirija "Pinkovih zvezda". Ja sam i inače stroga. I sa Damirom i Slobom dođem u neko neslaganje. Međutim, mora da se zna kako ću ja komunicirati sa Srđanom Todorovićem, bez obzira na to što mi imamo energiju kao da se dugo znamo, i to zato što je on predivan čovek. To što nekome zasmeta što će moj stav da se razlikuje od tuđeg... S ovim godinama i iskustvom ne mogu da dozvolim svakome da pokuša da umanji moje iskustvo - rekla je voditeljka i dodala:

Kija, Foto: Nikola Tomić

- Nemam nikakav problem, osim problem s upadanjem u reč. Imam problem da se mešaju babe i žabe. Nemam ja odnos "ne diraj me, ne diram te". Ja ću uvek reći ako se sa nečim ne slažem. To nije napad, to je razmena mišljenja. Problem nastaje kada neko dobronamerni sukob mišljenja protumači kao napad. Tu se razlikujemo mi i oni.

Dušica je u stabilnoj vezi sa nekadašnjim fudbalerom Crvene zvezde Milošem Čavom Dimitrijevićem, ali svog partnera ne želi da eksponira u javnosti. Voditeljka je sada progovorila i o udaji.

Dušica Jakovljević, Foto: Nikola Tomić

- Ove godine sam rešila da se udam za sebe samu, dobro mi je počelo sa ovih mojih 38. Osećam se odlično u svojoj koži, a čvrsto sam odlučila da privatni život držim daleko od očiju javnosti, kao i da se s partnerom nigde ne pojavljujem, niti da o njemu govorim - kaže ona.

VIDEO: Kija: Sloba i ja se peckamo u žiriju

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SM

    10. april 2019 | 23:40

    Ti mislis da si kompetentnija,pa da mozes bolje da sudis u Pinkovim zvezdama,od Kije?E pa nisi.Ne branim Kiju,niti je volim.Ali tako se ponasas kao da si nesto vise od nje.Videli smo tebe i ko ti je bio momak.Kriminalac najobicniji.Tako da nemas pravo nikome da sudis.Ti i jesi,takva kakva si,samo za Pink.A to sto se kao poklapas za Srdjanom...obesi macku o rep.On je zvezdai glumac nad glumcima i zato ti ne smes njemu nista.Ne bi se ipak toliko drznula.

  • Livno

    10. april 2019 | 22:33

    Kiji mozete samo pljunuti pod prozor svi vi hejteri ako vam dozvoli.zena sve uspjesnija i uspjesnija a vi i dalje visite po cijeli dan na internetu i cekajte vijest o kiji kockar dq bi svoje bljuvotine iznili jer od svog jadnog zivota i nemate sta drugo

  • Nešo

    10. april 2019 | 19:54

    Dušica je mnogo sujetna i drska. Zaboravila je kako je to kada si početnik u poslu,pa normalno da ponekad i pogrešiš zbog neiskustva.Uz Kiju smo, tek je počela, pametna je i naučiće.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA