≫ 

"Nemoj plakati nad mojim grobom! Ja nisam tu, nisam mrtva..." Karleuša objavila nikad emotivniju poruku za pokojnu majku koja tera suze na oči (FOTO)

Jelena se pronašla u emotivnoj pesmi čije je stihove objavila na društvenim mrežama

  • 16

Jelena Karleuša još uvek ne može da se pomiri sa smrću svoje majke Divne koja je preminula 3. marta nakon što je izgubila bitku sa opakom bolešću.

Jelena svakodnevno pokazuje koliko joj majka nedostaje, a na društvenim mrežama objavljuje Divnine fotografije i snimke, a ovoga puta podelila je emotivnu pesmu koja je sve rastužila.

U pitanju je pesma Meri Elizabet Fraj, u kojoj se Jelena pronašla.

- Mi ne umiremo. Nemoj da stojiš nad mojim grobom i plačeš, ja nisam tamo, ja ne spavam. Ja sam hiljadu vetara koji duvaju, ja sam dijamantska svetlost na snegu, ja sam sunce u zrelom zrnu, ja sam nežna, jesenja kiša. Kada se probudiš u jutarnjoj tišini, ja sam brzo podizanje tihih ptica u kružnom letu. Ja sam mekane zvezde koje sijaju noću. Nemoj da stojiš nad mojim grobom i plačeš. Ja nisam tu, nisam mrtva - podelila je Jelena na svom Instagramu.

Karleušina objava na svom Instgaram storiju, Printskrin: Instagram/karleusastar

VIDEO: Prvo oglašavanje Jelene Karleuše nakon smrti majke

VIDEO: Karleuša u javnosti prvi put od smrti mame

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirjana

    10. april 2019 | 20:59

    Uz duzno postovanje njene preminule majke, al bas preterujte. Nit ona veruje u Boga nit joj je majka verovala, a pisete o njima kao da se sveci. Pisite o majkama koja izgubise decu braneci Srbiju a ne stalno o njoj punoj bluda. Dokle vise?

  • Nenad

    10. april 2019 | 20:57

    Smaras viseeeeee ,zenoooo

  • Nikola

    10. april 2019 | 22:29

    Dosadna je vise, meni je otac umro u 52-oj pa sta jel zbog toga treba zivot da stane, ima decu a kuka kako ce da ide kod mame daleko bilo, treba prihvatiti to jer je sastavni deo zivota umesto da bude srecna sto su joh deca dobro ona umire, ne zali se na drustvenim mrezama vec u srcu i dusi !!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA