≫ 

Na 40 dana od smrti Divne Karleuše na spomenik stavljena i njena slika (FOTO)

  • 4
Jelena na sahrani majke Divne, Foto: Nikola Tomić

Divna Karleuša preminula je 3. marta 2019. u svom domu u Beogradu, a danas, 11. aprila, obeležava se 40 dana od smrti poznate radio-voditeljke.

Na današnji dan na spomeniku smo videli da je njeno ime ispisano zlatnim slovima, a njena ćerka Jelena Karleuša odabrala je i fotografiju koja je postavljena oko 10 časova prepodne.

Sa obe strane spomenika stavljeno je sveže cveće - beli gerberi i bele kale.

Mesto večnog počivališta Divne Karleuše, Foto: Nikola Tomić

Podsetimo, Jelena je prethodne noći objavila pesmu Meri Elizabet Fraj, koja se u njenom slučaju odnosi na Divnu i glasi ovako:

"Mi ne umiremo. Nemoj da stojiš nad mojim grobom i plačeš, ja nisam tamo, ja ne spavam. Ja sam hiljadu vetara koji duvaju, ja sam dijamantska svetlost na snegu, ja sam sunce u zrelom zrnu, ja sam nežna, jesenja kiša. Kada se probudiš u jutarnjoj tišini, ja sam brzo podizanje tihih ptica u kružnom letu. Ja sam mekane zvezde koje sijaju noću. Nemoj da stojiš nad mojim grobom i plačeš. Ja nisam tu, nisam mrtva."

VIDEO: Karleuša zagrlila kovčeg i mami kroz suze poručila da je voli

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vid

    11. april 2019 | 12:25

    Kod pravoslavaca se ime i prezime ispisuju cirilicom i uklesuje se krst. U ovoj porodici su svi bili ateisti cemu onda obelezavanje cetrdeset dana od smrti.

  • игњет

    11. april 2019 | 13:07

    Колико ја знам. Не пишу сви православци ћирилицом. У осталом. Како ко жели, тако нека пише. Шта је ту проблем. Треба ли се то неког питати.!?

  • sveznalica

    17. april 2019 | 13:51

    to se i ja pitam,ateisti nema sta da obelezavaju 40 dana

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA