≫ 

Biković mesecima uživa sa Barbarom, a sada je objavio snimak u kojem je njegova bivša devojka i poručio joj: "Bravo, mačko!" (VIDEO)

"Bravo, mačko!", napisao je Biković kao komentar na svoju objavu

  • 0

Miloš Biković mesecima unazad uživa u romansi sa manekenkom Barbarom Tatalović, ali sada je dokazao da je sa bivšim ljubavima u mnogo dobrim odnosima.

Naime, glumac je na Tviteru objavio snimak svoje bivše drage Saše Luz, ruskog supermodela i glumice, koja je dobila glavnu ulogu u filmu "Anna".

Miloš je objavio trejler filma koji je u bioskopima od 21. juna 2019, a u kojem Saša igra elitnog ubicu, i to sa Lukom Evansom, Kilijanom Marfijem i Helen Miren.

"Bravo, mačko!", napisao je Biković kao komentar na svoju objavu, a trejler pogledajte na snimku ispod:

Podsetimo, Miloš je 15. maja 2016. objavio da su on i Saša raskinuli.

- U srpskim medijima jos nije ništa izašlo, ali pitanje je trenutka. Saša i ja nismo zajedno već neko vreme, i Sašine slike (paparaco) koje su se pojavile na ruskim portalima su iz perioda kada već nismo bili u emotivnoj vezi. Saša i ja nismo osećali potrebu da obavestavamo javnost o svakom momentu našeg odnosa ali osećam dužnost, kao njen, sada prijatelj, da je zaštitim od nepriličnih zaključaka koji mogu biti doneti - napisao je tada Miloš.

Biković je posle veze sa Sašom bio u vezi sa još jednom Ruskinjom - glumicom Aglajom Tarasovom, a da su raskinuli objavili su u aprilu 2018.

VIDEO: Biković: U Beogradu se snima reportaža "Tajno saopštavamo celom svetu"

VIDEO: Bikovićeva seksi ruska koleginica u Beogradu: Srpski i ruski narodi su veoma bliski, Miloš nam je pokazao razna skrivena mesta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA