≫ 

Bosanac na operaciju srca morao još prošle godine, nije poslušao savete lekara, a evo kada izlazi iz bolnice i kako se sada oseća

Muzičar se nakon operacije nalazi na odeljenju intenzivne nege

  • 9

Dragan Stojkovič Bosanac pre dva dana operisan je na Institutu za kardiovaskularne bolesti na Dedinju, a on se i dalje nalazi na odeljenju intenzivne nege.

Naime, Dragan Stojković Bosanac je hitno završio u bolnici, gde mu je potom operisano srce. On se dobro oseća, dobro je podneo sam operativni zahvat, a već za dva dana biće pušten kući.

Dragan Stojković Bosanac, Foto: Nikola Tomić

- Oseća se dobro, operacija je dobro prošla. Biće u bolnici još dva dana, a posle će biti pušten na kućno lečenje. Neće odsustvovati sa snimanja "Zvezde Granda", već će se ekipi pridružiti na sledećem snimanju. Supruga ga sve vreme obilazi u bolnici i sve vreme je tu za njega - kaže izvor blizak porodici Stojković i dodaje da je Bosanac zdravstveni problem imao izvestan period, ali očigledno nije slušao lekare.

- On je imao taj taj zdravstveni problem i trebalo je prošle godine još da ga reši, ipak, to nije uradio. Usled obaveza, operacija je tek pre dva dana urađena - kaže dalje izvor.

Povodom cele situacije pozvali smo muzičara koji je odgovorio na poziv i zvučao prilično loše.

- Čujemo se drugi put - rekao nam je Bosanac i pekinuo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jaca

    12. april 2019 | 09:37

    Želim mu dobar oporavak kao što bih to poželela svakom čoveku,ali probajte da vi kao običan građanin bez para odete tamo samo na pregled kod dobrog dijagnostičara!!! A o operaciji da ne govorim! Ako nemaš vezu gotov si! Na žalost tako je to u ovoj truloj zemlji!

  • Burundi

    12. april 2019 | 09:30

    Jeste,baš drži upaljen telefon na intezivnoj nezi..

  • 🐤

    12. april 2019 | 13:19

    Ljudi sve manje imaju vremena za sebe,akad se nesto desi ponekad bude kasno.Zelim mu brz oporavak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA