≫ 

Ceca otkrila za koliko je prodata njena ogrlica u humanitarnoj akciji za pomoć Nikoli, a onda je pomenula Slobu, koji je takođe pomogao (VIDEO)

- Da se posebno zahvalim Slobi Radanoviću, mom kolegi, prijatelju, koji je takođe učestvovao u akciji - rekla je Ceca

  • 7

Ceca Ražnatović oglasila se preko Instagram i zahvalila se svima koji su učestovali u humanitarnoj akciji i pomogli Nikoli Rabrenoviću, momku kojem je neophodna operacija. Folk zvezda, koja je dala na licitaciju svoju ogrlicu, otrkila je za koliko je taj njen ukrasni predmet prodat.

Ceca se takođe zahvalila Slobi Radanoviću, koji je isto učestovao u akciji.

- Dragi moji, želela bih da iskoristim priliku i da se svima zahvalim koji su učestvovali u akciji da se Nikoli pomogne, svim ljudima koji su poslali bar po SMS. Želela bih posebno izdvojim osobu koja je želela da bude anonimna kada je u pitanju ogrlica koju sam dala na licitaciju, i ogrlica je prodata za 3.000 evra. Svaka čast, hvala puno. Da se posebno zahvalim Slobi Radanoviću, mom kolegi, prijatelju, koji je takođe učestvovao u akciji, dao je 1.500 evra za minđuše. Šta da vam kažem, nažalost, biće još uvek takvih akcija, mi ćemo biti udruženi i pomagaćemo i uvek sam raspoložena i tu sam. Hvala vam još jednom. Ljubi vas i voli vaša Ceca - rekla je Ceca.

Pogledajte snimak:

 
 
 
View this post on Instagram
Veliko hvala svima!!!A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on

Ukoliko želite da pomognete Nikoli Rabrenoviću, to možete uraditi na sledeći način:

Ovako možete pomoći Nikoli Rabrenoviću Foto: Budi human

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA