≫ 

"Tuga... na licu, kompletnom telu, pojavi...": Dragana Mirković progovorila o stanju Jelene Karleuše, pa sa tugom ispričala šta je vezuje za pokojnu Divnu! (VIDEO)

- Ne umem da vam objasnim kako je to Jelena podnela, uostalom nije podnela - rekla je Dragana za Telegraf.rs

  • 7

Draganu Mirković potresla je iznenadna smrt radijske voditeljke Divne Karleuše. Kako je pevačica bliska sa Divninom ćerkom Jelenom Karleušom otkrila je u kakvom je stanju Jelena bila nakon majčine smrti.

- Ne umem da vam objasnim kako je to Jelena podnela... Uostalom, nije podnela. Kad sam je videla... nemam reči... Tačno se na njoj videla tuga, ne samo na licu, nego na kompletnom telu, pojavi... Koja je to tuga, koji je to slom. Kao da joj se čitav život slomio... One su bile vezane ne samo kao majka i ćerka, već na svim aspektima života - rekla je folk zvezda za Telegraf.rs.

Dragana je na početku svoje karijere dobila vetar u leđa od Divne sa kojom je radila prve intervjue na tada najpopularnijim radijskim stanicama na koja je radila Krleušina majka.

- Jako mi žao, Divnu sam znala od početka karijere... kako me je dočekala kada sam imala prve intervjue. Ipak sam bila devojčica od 15 godina koja je imala strah od mikrofona, javnosti... Meni je značilo što je Divna videla u meni dveojčicu kojoj treba podrška, zbog čega sam joj večno zahvalna - rekla je Dragana sa velikom tugom u očima.

Šta je Dragana sve rekla o pokojnoj Divni, ali i Jeleni, pogledajte u videu na početku teksta.

(D. Janković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mimi

    17. april 2019 | 12:16

    Dragana, veoma si mi draga, ali molim te ne jedi gloginje. Svi imamo oči i vidimo kako zali. Ne kazem, da bi trebala da se prenemaze, ali osoba koja ju takvoj zalosti ne bi trebala da to svakodnevno svojim ponašanjem demantuje. Znamo i mi koji smo izgubili majku kako je to. Da nisu one nešto ekstra? Ona je, uz duzno poštovanje prema pokojnici, bila nadmajka? Oprostite, ali svakom od nas ili većini, naše majke su najbolje.

  • Tamara

    17. april 2019 | 11:10

    Dragana je divna zena, pre svega covjek a i prijatelj❤

  • Tarra

    17. april 2019 | 10:54

    Vidim kako je tesko podnjela,slike sve gore.Ko svati,svatio je

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA