≫ 

Milijana nabacivala mlađoj sestri 25 godina starijeg muškarca, ona ga oduvala, a sada je on otkrio šta se desilo! (FOTO)

- Započela je dopisivanje sa mnom, a potom mi je tražila i broj telefona - otkrio je Vladimir Zečević

  • 2

Učesnica "Parova" Milijana Bogdanović (21) poznata je kao neko ko voli dosta starije muškarce, a i svojoj mlađoj sestri Oliveri (18) je nabacivala 25 godina starijeg Vladimira Diku Zečevića (43), bivšeg dečka Milijanine cimerke iz rijalitija Ilijane Vagić.

Spekuliše se kako Milijana stupa u vezu sa starijim muškarcima kako bi joj prepisali nekretnine, a mnogi smatraju da na sličan način savetuje i mlađu sestru. Naime, Milijana je pred ulazak u "Parove" dodala Zečevića na Fejsbuku, a potom počela da mu šalje SMS poruke.

- Započela je dopisivanje sa mnom, a potom mi je tražila i broj telefona. Kao razlog, Milijana je navela da joj treba savet kako da se ponaša u rijalitiju, jer sam ja nekoliko dana boravio u "Parovima". Na osnovu svog iskustva opisao sam joj kako treba da reaguje pred kamerama, a onda smo pričali o drugim stvarima - izjavio je Dika.

Vladimir Dika Zečević/ Printskrin: TV Happy

Pošto je pomenuo kako radi u inostranstvu i da ima svoju firmu, Milijana je došla na ideju da "uplete" svoju rođenu sestru. Preporučila mu je Oliveru, koja je 2001. godište.

- Rekao sam joj da treba da putujem poslom u Nemačku i Češku, a kada je čula da imam svoju firmu, da poslujem sa automobilima i da dobro zarađujem, počela je da razmišlja u svom maniru. Dopalo joj se i to što sam učestvovao u rijalitiju, ali i zbog toga što sam snimio pesmu. Milijana mi je spomenula da ima mlađu sestru, a potom je počela da je hvali kako je lepa, pametna i dobra i da nas dvoje moramo da se upoznamo - otkrio je Zečević i dodao da se dopisivao s mlađanom Bogdanovićevom.

Olivera Bogdanović/ Foto: Facebook/ Оливера Богдановић

- Olivera i ja postali smo prijatelji na Fejsu, gde smo se dopisivali, a posle smo razmenili i brojeve telefona. Nije da sam bio zainteresovan toliko za nju, iako volim mlađe devojke, ali i za mene je ona baš previše mlada. Ni Oliveri nije "kliknulo" sa mnom, pa mi je na kraju rekla da ipak voli svoje vršnjake - završio je Dika.

Podsetimo, Zečević je u centar pažnje dospeo nakon što ga je bivša devojka Ilijana optužila da ju je pre nekoliko godina ošišao na ćelavo. Ušao je u "Parove" kako bi se suočio sa njom i uspeo je da dokaže da joj nije nasilno obrijao glavu, već da je to bila njena odluka i on joj je samo pomogao da se ošiša.

Olivera Bogdanović/ Foto: Facebook/ Оливера Богдановић

VIDEO: Milojko i Milijana pred ulazak u Parove: Imaćemo seks jer hoćemo bebu

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cica S

    17. april 2019 | 09:56

    Devojka ne bira sredsta da " uspe" u zivotu..A Diki ako se tu nesto ne dopada, nije trebao pristati na dopisivanje i razmenu telefonskih brojeva, i kraj price.Pa jos i sve iznosi u javnost..Na istom su nivou..!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA