≫ 

"Od šoka sam povraćala, pa izgubila svest...": Sanja unezverena nakon što joj je taksista u kolima pretio nožem!

- S obzirom na okolnosti koje su se sinoć dogodile, dobro sam - počela je sa pričom Sanja Maletić za Telegraf.rs

  • 8

Kako smo objavili, Sanja Maletić napadnuta je prošle noći u Bijeljini od strane taksiste koji je, nakon što mu je rekla da je ipak vozi na drugo odredište, počeo da urla, da joj preti, nakon čega je izvadio nož. Ovim povodom pozvali smo Sanju koja je, i dalje isprepadana od svega što joj se desilo, jedva govorila.

- S obzirom na okolnosti koje su se sinoć dogodile, dobro sam. Istina je da se desio incident u Bijeljini. Napadnuta sam hladnim oružjem od strane taksiste sa kojim sam se vozila do određene destinacije. Lice je privedeno kao što sam i ja bila u policiji. U policijskoj stanici su mi pružili sve moguće uslove kao nekome ko je u takvom stanju tu da bi mu pružili pomoć. Nažalost, ja imam bolest štitne žlezde i hašimoto sindrom koji usko povezan sa štitnom žlezdom... Ja sam hipersenzibilna, doživela sam veliki šok, emotivni šok. Jako mi je pozlilo, pala sam u nesvest u stanici i povraćala sam, pogubila sam se... Zvali su, naravno, odmah hitnu pomoć i stvarno su učinili sve što su mogli. Snimili su me na pravi način. Organizam mi je pretpreo nenormalan šok, od straha sam se skroz pogubila - kaže Sanja za Telegraf.rs.

Sanja Maletić Printskrin: YouTube/dmsattv

Pevačica je potvrdila naša saznanja za to kako je došlo do incidenta, ali kaže da ništa više od toga ne sme da priča, jer ne želi da se meša u posao policije.

- Najpoštenije je da pozovete stanicu policije u Bijeljini... Ja to ne bih posmatrala kao jednu branšu, da ne generalizujemo sve taksiste. Bogu hvala i za mene i za tog čoveka što nisam povređena. To je sve što mogu da kažem - zaključila je Sanja.

VIDEO: Ovo su tri stvari koje pomažu ženi da se odbrani od nasilnika

(I.C.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA