≫ 

Fan kupio potpuno smrskani auto Darka Lazića, a treba mu zbog samo jedne stvari: Pevač se naježio kada mu je zazvonio telefon!

- Ništa mi nije bilo jasno. Kažu oni meni - sve zna on to, ali ga ne zanima, kaže čovek - "baš me briga u kom je stanju, taj auto je bio u vlasništvu Darka Lazića, on se sa njim vozio, samo mi je to bitno" - kaže Lazić

  • 17
Darko Lazić Foto: Telegraf, ATA Images

Fan Darka Lazića kupio je automobil koji je 23. oktobra 2018. godine, kada je pevač imao nesreću, u istoj potpuno smrskan i uništen!

Auto je završio na otpadu, ali ga je Lazićev obožavatelj pazario samo iz razloga što je auto vozio - Darko Lazić.

- Moj auto je bio ceo smrskan, i ja sam ga odmah poslao na otpad. Naravno ne bi ni padalo na pamet da ga nešto popravljam ili da uopšte razmišljam o tim kolima više. To je sada olupina i - ćao. Međutim onda mi se javljaju sa auto-otpada i kažu da neki lik hoće da ga otkupi. Ja stao zgranut. Rekoh - "ne razumem... što bi neko hteo da otkupi olupinu kad može da kupi normalan auto, ne znam uopšte ni kako bi ga skrpio, ni zašto bi to radio. Em je olupina, em bih ja lično imao trip i neke loše karme" - počeo je Darko.

Slika sa mesta nesreće, nastala svega nekoliko minuta kasnije, Foto: Telegraf

- Ništa mi nije bilo jasno. Kažu oni meni - sve zna on to, ali ga ne zanima, kaže čovek - "baš me briga u kom je stanju, taj auto je bio u vlasništvu Darka Lazića, on se sa njim vozio, samo mi je to bitno" - ispričao je Lazić, šokiran potezom izvesnog muškarca, prenosi Espreso.

Podsetimo, Darko je mesec i po dana ležao u KBC Zemun, gde su mu se lekari uspešno izborili za život. Ipak, izvađena mu je slezina, bio je na dijalizi, operisana mu je butna kost, a nakon što je bio spreman da napusti bolnicu prebačen je u Selters banju.

Darko će uskoro imati prvi nastup, sa Acom Lukasom.

VIDEO: Trudna verenica Darka Lazića vozi bez pojasa

VIDEO: Trudna verenica Darka Lazića pevaču izvodi seksi ples

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    18. april 2019 | 17:15

    Ako je ovo istina onda tom coveku treba dijagnoza pod hitno!

  • &

    18. april 2019 | 18:55

    e ovaku glupost nisam dugo čula.

  • Др

    18. april 2019 | 18:47

    И после су чудна истраживања и резултати коифицијента интелигенције у Срба!? Да подсетим, просек у Србији је 89( граница физиолошке тупости)!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA