Branko Đurić Đuro progovorio o poznanstvu sa Anđelinom i Bredom, pa otkrio šta mu je Džolijeva poklonila za 50. rođendan

- On je bio jako šarmantan, skroman i nekako stidljiv - govorio je pohvalno o Bredu Pitu Branko Đurić Đuro u emisiji "U svom filmu"

  • 10

Glumac Branko Đurić Đuro sarađivao je Anđelinom Džoli u filmu "U zemlji krvi i meda", a u emisiji "U svom filmu" pričao je o poznanstvu sa holivudskom zvezdom, ali sa njenim tadašnjim emotivnim partnerom Bredom Pitom.

- Šest meseci pre snimanja zvala me je agent iz Londona da dođem na sastanak, ali mi nije rekla o čemu se radi. Rekla je samo da jedna velika holivudska zvezda radi film. Odradili smo taj sastanak, a kada sam se vratio kući, čuo sam priče da Anđelina radi film i to sam onda povezao - rekao je Branko Đurić Đuro, koji je zatim ispričao kako ga je lično kontaktirala Anđelina Džoli.

Bilo je to preko mejla, na engleskom jeziku.

- Javila mi se Anđelina: "Dragi Đuro, ovde Endži" i tako smo počeli da razvijamo naše prijateljstvo. Počeli smo se da se dopisujemo i da sarađujemo oko scenarija - rekao Đuro.

Anđelina Džoli Foto: Profimedia

Branko je imao i reči hvale i za Anđelinog sada već bivšeg emotivnog partnera Breda Pita.

- On je bio jako šarmantan, skroman i nekako stidljiv. Rekao mi je psovke s ovih prostora kojih se seća iz doba kad je snimao 80-ih u Crnoj Gori. I zanimljivo, pitao me onda za te ljude, rekvizitere i asistente. Znao im je imena pa me je pitao kako žive. Zaista je socijalno osvešćen - ističe Đurić i naveo da su Anđelina i Bred velike zvezde gde god da se pojave:

Bred Pit Foto: Guliver/Paul Drinkwater/NBCUniversal via Getty Images

- Kad bih otišao na pivo s Bredom, on bi došao motorom i ne bi skidao kacigu. Pio bi pivo s njom na glavi, samo je dizao i spuštao onaj štitnik. Čudio sam se zašto ne skine kacigu, a on je rekao: "Bolje da kažu: 'Gle budale, pije pivo s kacigom!' nego da me prepoznaju" - rekao je Đuro, koji je na kraju otkrio šta mu je Anđelina Džoli poklonila za 50. rođendan.

- Za 50. rođendan mi je poklonila savršenu gitaru. Ona voli muziku. I prsten koji imam je od Breda. Na gitari je napisala posvetu: "Moj dragi Branko, volim tvoju muziku, volim sve ovo". I moram da priznam da sviram često na njoj na koncertima - naveo je Đuro.

VIDEO: Bred i Anđelina dele decu ugovorom:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    22. april 2019 | 12:32

    Prodana duša 🤮

  • Scipion

    22. april 2019 | 10:58

    Свака ти част у ком филму си играо !!

  • Kg

    22. april 2019 | 11:25

    Slušaj Đuro, čega se pametni stide, time se budala ponosi. Jednom Bosanac, zauvek imaš problem!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA