Neda Arnerić puštena sa VMA: Glumica na kućnom lečenju, njena prijateljica otkrila u kakvom je stanju

Podsetimo, Neda Arnerić je u sredu, 27. februara, kasno uveče hitno je prebačena na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu

  • 8

Nakon 5o dana, glumica Neda Arnerić je puštena sa Vojnomedicinske akademije na kućno lečenje, a ovu informaciju potvrdila je jedna prijateljica dramske umetnice.

- Sve ide svojim tokom. Neda je mnogo bolje, kod kuće je već desetak dana i polako se vraća u rutinu. Sa bliskim prijateljicama koje su ujedno i njene koleginice, već je počela da priča o povratku na scenu, i ako sve bude po planu, uskoro ćemo je ponovo gledati u pozorištu - rekla je prijateljica Nede Arnerić za časopis "Gloria".

Neda Arnerić Foto: Telegraf

Podsetimo, Neda Arnerić je u sredu, 27. februara, kasno uveče hitno je prebačena na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu. Njen brat zabrinuto je tada prijavio policiji da glumica ne odgovara na telefonske pozive. Do stana su brzo došli policajci, vatrogasci i bravar. Vrata su bila zaključana i ključ u bravi sa unutrašnje strane.

(Telegraf.rs/izvor: "Gloria")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    22. april 2019 | 15:19

    Rastao sam i stasavao uz Nedu.Bila je idol mog vremena.Posebno mi je drago da se oporavlja,i da se eventualno vrati na scenu.Zelim joj puno srece,i da zauvek zaboravi onaj trenutak,kada je pozelela da vise ne zivi.Nedaj se Nedo,jos uvek nam zivot moze biti lep..Svako dobro u buducim danima,mesecima,godinama..Hajde da se radujemo zivotu..

  • Volim Nedu

    22. april 2019 | 15:05

    Ja na VMA ni na pregled ne mogu da dođem na red. 😭

  • Alkoholizam

    22. april 2019 | 18:22

    Teška bolest zavisnosti, koju je potrebno lečiti, a ne skrivati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA