≫ 

Snežanu Đurišić vara dečko ginekolog, isplivala prepiska sa devojkom od 28 godina!

- Pusti novine, svašta pišu, samo da se prodaju - napisao je Vanja na konstataciju devojke kako je pročitala da je u vezi sa Snežanom

  • 33
Snežana Đurišić, Vanja Milošević Foto: Nikola Tomić

Vanja Milošević (55), dečko Snežane Đurišić (59) putem Fejsbuka se dopisivao sa dvadesetosmogodišnjom devojkom, a poruke su sada isplivale u javnost!

Naime, sve je krenulo od Vanjine poruke upućene devojci, a u kojoj je naveo sledeće: "Slučajno mi je na Fejsbuku izašla tvoja slika, da li bih mogao da te čujem... Na kratko... Moj broj je 06188*****, pusti poruku, pa bih te nazvao", prenosi Scandal.

Snežana i Vanja, Foto: Nikola Tomić

Devojka mu je na ovo odgovorila sa "Dobro veče, doktore. Vidim da si doktor. Može, naravno. Imaš lepo ime, simpatično, a i kosa ti je super. Izgledaš mlađe".

Prepiska je nastavljena, ona mu je poslala nekoliko svojih fotografija, a onda je usledila Vanjina iznenađujuća poruka.

Naime, naglasio je da je razveden, a na njenu konstataciju da je pročitala da je u vezi sa Snežanom, te da je starija od njega, ginekolog Milošević je napisao: "Pusti novine, svašta pišu, samo da se prodaju".

Snežana i Vanja, Foto: ATA Images

Podsetimo, Snežana i Vanja su svoju vezu javno priznali u martu 2018. godine, a pre toga su zajedno bili godinu dana.

VIDEO: Snežana Đurišić sa dečkom Vanjom dok je ljubav cvetala 

(Telegraf.rs/Scandal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • plavi safir

    22. april 2019 | 23:22

    Sve, sve ali kad napišete ovo "dečko" to mi je užasno... On dečko sa 55 Milojko sa 74, hahaha.

  • Matorci

    22. april 2019 | 16:08

    Pitam se kad će ovi stariji muškarci da shvate da su oni mladim devojkama interesantni samo radi novca i statusa. Uda se za takvog, rodi jedno dete i obezbedi se za čitav život, dobija skupe poklone, putovanja i traži da joj kupi stan i auto. Onda ga naravno ostavi jer nađe mlađeg, a ovaj celog života plaća alimentaciju.

  • Klackalica ceo život

    22. april 2019 | 17:08

    Meni je Snezana o.k. uspešna bez ličnih ljubavnih skandala.Ima ovih dušebrižnika koji joj zameraju sto ima vezu i što nije u špajzu sa zimnicom,gluposti. On ima tituli i verovatno je dobar doktor ali sada deluje kao izlizani sapun.Što se pre nije dopisivao sa mladjim devojkama nego sada je stekao medisku pažnju zbog Snežane

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA