≫ 

Karleuša došla na Grand u bezobraznoj haljinici, fura roze kosu, a tek da joj vidite ogromne grudi! (FOTO) (VIDEO)

Pop zvezda "nabacila" je roze kosu, a grudi je izbacila toliko da nema šanse da bilo kome promaknu

  • 23
Jelena Karleuša, Foto: A.Nalbantjan

Jelena Karleuša stigla je na snimanje emisije "Zvezde Granda", oko 15:15 časova, u seksi otvorenoj haljini koja je maksimalno isticala sve atribute.

Iako je proteklih nekoliko dana, pa i tokom boravka u Istanbulu, nosila kratku plavu kosu, kako je sada ošišana, na današnje snimanje došla je sa roze nadograđenom kosom.

Izjave, kao što čini poslednjih nekoliko meseci, nije davala, a na ulazu ju je dočekao momak koji prisustvuje snimanjima, pošto je njen PR Zoran Birtašević van zemlje.

Jelena Karleuša, Foto: ATA Images

Jelena Karleuša, Foto: A.Nalbantjan

Podsetimo, Jelena je danas, u ponedeljak 22. aprila u 13 časova imala zakazano ročište sa fudbalerom Ognjenom Vranješom, ali se nije pojavila. Više o tome, kao i šta je Vranješ pričao u sudnici, pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    22. april 2019 | 16:08

    Jake zemlje i zakona u PM..onaj Ognjen dolazi drugi put na saslusanje a nje nema. A ova satro diva se ovde glupira na grandu u isto vreme. Ko placa te sudije i ta rocista???

  • 937

    22. april 2019 | 17:01

    Jedna devojka je napisala "vise gledam njene grudi nego svoje"...stvarno je dosadna vise sa tim sisama, pa kao da ih je platila sto soma evra..

  • Miki

    22. april 2019 | 15:52

    Prežalila mamu teško onome koga nema.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA