≫ 

Komšije o poslednjim danima Igora Pervića: Nisu ga viđali mesecima, živeo je kod majke, a jedan muškarac mu je bio velika podrška

Igor Pervić preminuo je u 52. godini života

  • 11

Poznati srpski glumac Igor Pervić preminuo je u 52. godini života, i to u stanu njegove majke Lidije Pilipenko. Komšije ga navodno nisu viđale mesecima i govore da je retko kada izlazio iz kuće. Kako navodi komšiluk, o Perviću je brinula njegova majka Lidija.

Takođe, uz Igora je bio i polubrat sa majčine strane - Andrej.

Igor Pervić Foto: Milena Đorđević

Igor je, kao što je poznato, u poslednjih godinu dana glumio je u serijama "Šifra Despot", "Urgentni centar", "Žigosani u reketu" i "Nemanjići - rađanje kraljevine". Retko kada se pojavljivao u javnosti, a prošle godine je viđen na Sofestu.

Glumio je u ostvarenjima "Crni bombarder", "Lajanje na zvezde", "Bure baruta", "Sivi dom" i poznatim serijama "Ranjenik", "Vuk Karadžić", a sa samo 7 godina se prvi put pojavio na javnoj sceni.

Igor je rođen u Beogradu, 29. oktobra 1967. godine, a otvoreno je pričao o tome kako je počeo da uzima drogu. Igor je sin balerine Lidije Pilipenko i pokojnog pozorišnog kritičara Muharema Pervića.

(Telegraf.rsBlic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Niki

    23. april 2019 | 15:32

    Pusta DROGAA...Toliko poznatih licnosti a da ne pricam o deci izgubise zivote zbog NARKOMANIJE i sve vise je ima i dostupnija je u Srbiji a da ne pricam o ceni koja je dostupna svakom klincu!Drzavo reaguj,hapsi to...Saucesce porodici

  • Savo

    23. april 2019 | 15:21

    Pocivaj u miru.Saucesce porodici.

  • notorious

    23. april 2019 | 15:30

    A zašto niko ne pominje njegovu najbolju ulugu u filmu " Noć u kući moje majke "? Ulogu Borka Pavlovića!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA