≫ 

Goga Sekulić iskreno o skupocenom poklonu Jelene Karleuše: Otkrila kako je došlo do toga i da li joj se cipele dopadaju (VIDEO)

Pevačica je nedavno od koleginice Jelene Karleuše na poklon dobila dva para cipela

  • 5

Sa Gogom Sekulić porazgovarali smo na snimanju spota za rimejk njenog velikog hita, pesme "Seksi biznismen", na kojem sarađuje sa popularnim Cobijem.

Goga se porodila pre četiri meseca, kada je na svet donela sina Vasilija Andreja, a kao novopečena majka priznala nam je da sa bebom provodi 24 sata, ali da snimanju rimejka "Seksi biznismena" nije mogla da odoli.

Otkrila nam je da je njenom suprugu Urošu najbitnije da dobro izgleda i dodala kako joj  je ostalo još nekoliko kilograma viška.

Goga Sekulić porodila se pre četiri meseca u Cirihu/ Foto: Nikola Tomić

Nedavno je Goga na poklon od Jelene Karleuše dobila skupocene cipele, a taj gest njene koleginice ju je, kako kaže, iznenadio.

- Nisam očekivala poklon ni od koga sa estrade, ali, eto, lep poklon od nje. Cipele su zaista prelepe i zahvalila sam joj se - kaže Goga koja je otkrila i kako je došlo do toga, što možete videti u razgovoru sa pevačicom na početku teksta.

(D. Janković, B.B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    24. april 2019 | 09:02

    У, јбт, које громаде...!?

  • Hm...

    24. april 2019 | 11:50

    Koje čeloo, koja gromada. Pevacica? Koja si ti pa sad? Predstavi se, ko si , sta si, odakle si isplivala??? I tvoji hitovi su??? Ruzna za sve pare.

  • Леонида

    24. april 2019 | 14:27

    Дирљиво, ,,дива" другој ,,диви" шаље скупи поклон у знак помирења, послесилне пљувачине сада су најбоље јаранице и воле се, наопако! Две силиконке се лижу док поново не пукне тиква!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA