≫ 

Porodila se Divna DNK! Dete rođeno prevremeno, bilo u inkubatoru, a evo kog je pola beba i kako se zove

  • 5

Divna Milanović, poznatija kao Divna DNK, porodila se prošle nedelje i na svet donela dečaka kojem su ona i Marko dali ime Ivica.

- Prirodno sam se porodila, ali sam bila devet dana u bolnici zbog bebe. Porodila sam se prevremeno, u osmom mesecu, pa je beba bila u inkubatoru. Rodio se sa 2.340 grama. Sad ga dojim i lepo jede. Marko je sređivao sobu i farbao dok smo bili u bolnici - priča Divna kojoj će Centar za socijalni rad za nekoliko dana vratiti ćerku Kristinu.

- Kristina me grli i ljubi kad me vidi, jedva čekam da nam dođe kući - sa osmehom je rekla bivša učesnica Zadruge kojoj oko najviše pomaže majka.

Divnini roditelji sa malom Kristinom, pre nego što ju je uzeo Centar za socijalni rad, Foto: Vladimir Milovanović

- Živim od socijalne pomoći, primam 12.500 dinara mesečno. Dijabetičar sam, jedva imam za lekove, nemam odakle da im pomognem. Ja sam isto sirotinja. Šećer mi je skočio na 28 kad je socijalno došlo da odvede Kristinu - rekla je Divnina majka.

Markova majka Vesna živi u Austriji i ona im je pomogla da naprave kuću u kojoj žive, a ovih dana će im, kako kaže Divna, poslati paket za Ivicu i Kristinu.

Kuća u kojoj žive Divna i Marko, Foto: Vladimir Milovanović

Kako je Divna rekla, ona i Marko uskoro će se i venčati.

- Još živimo u vanbračnoj zajednici. Možda se na leto i venčamo, kad budemo krstili Ivicu. Marko još ne sme da uzima bebu u ruke, ali ima vremena. Super se slažemo, on noću ponekad ustaje kad ja baš ne mogu - objasnila je Divna za Kurir.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoka

    24. april 2019 | 10:29

    Divna,neka je ziv i zdrav i vi zajedno sa njim. Bas mi je drago,sada Kristina ima brata. A tvojoj majci zelim dobro zdravlje i dug zivot.

  • Ja

    24. april 2019 | 10:15

    Sačuvaj Bože! 😢 A neko ne može da ima decu. Neka je beba živa i zdrava, ali... Trebaće toj deci mnogo sreće u životu.

  • jablan

    24. april 2019 | 10:17

    Neka je dete a i srecni roditelji živo i zdravo i neka raste u miru sreci i ljubavi !!! Zašto ne objavite koji je doktor, radnik , seljak ili bilo koji drugi zaslužan građanin dobio dete ??? Ko je ova Divna i čime se ona bavi , zaslužan sportista , hemičar, matematičar neki naučnik inžinjer , doktor nikada čuo za nju !!! Halo Srbijo sta se to događa s tobom ???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA