≫ 

Žena Duleta Savića se oglasila zbog skandalozne izjave snajke Mirke o vaspitanju ćerke (FOTO)

Glumica je zbog izjave "razapeta" na društvenim mrežama, a sada se oglasila i Vujadinova majka Marina

  • 84
Mirka Vasiljević, Marina Rajevic Savic Foto: ATA Images

Izjava Mirke Vasiljević o vaspitanju ćerke Adrijane (6) izazvala je polemiku na društvenim mrežama koja ni satima kasnije ne jenjava, a nakon što ju je prokomentarisao njen svekar Dule Savić, isto je učinila i Mirkina svekrva Marina Rajević Savić. 

Majka Vujadina Savića oglasila se na Instagramu, gde je uz svega nekoliko reči i Mirkinu sliku pružila snajki punu podršku.

- Dok je u našoj Srbiji ovakvih mladih žena, supruga, majki, ćerki - ima nade! - napisala je supruga Duleta Savića.

Mirkina izjava koju mnogi smatraju skandaloznom i koja je na društvenim mrežama naišla na osude je sledeća:

Mora da zna da je žensko, a to podrazumeva da zna da zaćuti kada treba, jer mi treba mudro da naučimo da ćutimo, jer onda može da opstane i brak, onda možete da dobijete šta god hoćete, ali malo da sačekate. S druge strane, da kao žensko bude dama, da se ne ponaša onako kako dami ne priliči. Da, jednostavno, bude pravična kroz život i da bude srećna - rekla je Mirka.

Mirkin svekar, a Vujadinov otac, nekadašnji fudbaler Dule Savić, takođe je stao na stranu svoje snajke.

Dule Savić sa suprugom Marinom Rajević Savić/ Foto: Fondacija Braća Karić

VIDEO: A da se Mirka konačno uda za Vujadina? Glumica i fudbaler pored postavljanja moralnih standarda i troje dece još nisu u braku! Evo šta o tome kaže Mirka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danina

    24. april 2019 | 23:53

    A kad to treba da se cuti? Jel to da se da doznanja muzu da je autoritet? Mi smo u 21 veku ravnopravni smo ,zakonski ,kad SE vencavate u opstini ,u crkvi . Svi znaju sta su zaveti ,nadam se. .... Dajte molim vas . Da SE ucuti da bi dobila sta hoceeeee?!?!?!?!?!?! Smesno . Da, to rade Zene cini muzevi zaradjuju dobro ,odlicno ili abnormalno kao njen fudbaler ili ovi milioneri fudbaleri ,I Koji ih prakticno izdrzavaju . E njima SE cuti I trpi . Para vrti gde burgija nece . Zene I muzevi Koji zaradjuju PO 38.000 ,e to je ravnopravnost ,e tu SE NE cuti batoooo!!!! Jos mi Srbende zivimo pod turcima,a da nismo ni svesni. I nemamo petlju da kazemo ovako nesto . Mi smo obicnd buzge. Ziveli!!!!! 🏵️🌼🌻💮🌺

  • Lado

    24. april 2019 | 23:51

    Mirka-divna, mlada zena, uspesna i ostvarena u svakom pogledu. Porodica Savic, ne znam koje reci upotrebiti za opis kvaliteta.

  • Devojka

    24. april 2019 | 23:10

    Ja ne vidim da je Mirka ista SKANDALOZNO izjavila i ne vidim razloga da je iko toliko pljuje i provlaci po novinama u ruznom kontekstu. Zena ne voli da se eksponira, ima svoju decu i cuva svoj brak. Problem je u ljudima, hvataju se za svaku rec, ja bih se s njom slozila i ne smatram da je to podilazenje bilo kome, vec hoce da sacuva neki mir u kuci, u braku i s decom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA