Halidu Muslimoviću zbog prebijanja ljubavnice otkazana turneja u Kanadi?!

Podsetimo, u avgustu prošle godine Sonja je u ispovesti za Kurir ispričala da ju je Halid, s kojim je do tada bila tri godine u vezi, brutalno pretukao kada mu je zatražila da joj vrati 94.500 evra

  • 12
Halid Muslimović Foto: Telegraf

Halid Muslimović nije mogao da dobije vizu za Kanadu gde je trebalo da održi turneju, a kao razlog navedeno je da se protiv njega vodi krivična prijava zbog prebijanja Sonje Bašić.

Reč je o ženi iz Australije sa kojom je Muslimović nekoliko godina bio u vezi, a koju je navodno zverski pretukao na putu za Banjaluku, nakon čega ga je prijavila policiji i podnela krivičnu prijavu.

- Halid se sa organizatorima dogovorio o svim detaljima turneje po Kanadi i trebalo je da 20. aprila održi prvi koncert. Vizu je dobio i sve je teklo u najboljem redu, a onda se sve preokrenulo. Kontaktirali su s njim iz kanadske ambasade nekoliko dana pre zakazanog leta za Vankuver, gde je trebalo da nastupi 12. aprila, i rekli su mu da će njegova viza ipak biti poništena. Halid nije mogao da veruje u to što je čuo, mislio je da se neko šali s njim - priča izvor Kurira blizak pevaču.

Halid Muslimović, Foto: Nikola Tomić

Službenica iz ambasade navodno mu je objasnila da oni moraju da poštuju procedure i zakone svoje matične države, koji su u takvim slučajevima vrlo rigorozni.

- Rekla mu je da je anonimna osoba kontaktirala s njihovim predstavništvom i predočila im da se protiv njega vodi krivični postupak za prebijanje žene u Bosni i Hercegovini. Oni su to odmah proverili i utvrdili da je informacija tačna, nakon čega su odlučili da povuku odluku o dobijanju vize. Ne samo da je izgubio šansu da zaradi dobru svotu novca od te turneje nego će još morati da vrati kaparu koju je uzeo od organizatora koncerata. Osim Vankuvera, trebalo je da peva i u Vinipegu, Torontu, Edmontonu, Londonu i Hamiltonu. To je za njega veliki gubitak - priča izvor za Kurir.

Podsetimo, u avgustu prošle godine Sonja je u ispovesti za Kurir ispričala da ju je Halid, s kojim je do tada bila tri godine u vezi, brutalno pretukao kada mu je zatražila da joj vrati 94.500 evra.

- Tokom vožnje ka Banjaluci upitala sam ga kad će da mi da 22.000 maraka. Poludeo je, vozio je 150 na sat. Molila sam ga da zaustavi auto jer neću da poginem, imam decu. Onda me je tri puta udario rukom preko usta, pa je zaustavio auto, izašao i došao do mojih vrata. Šakom me je uhvatio za kosu, izvukao me i ja sam pala na zemlju. Udarila sam desnim kukom u kamen. Pitala sam ga: "Halide, zašto me udaraš?" A on je onda počeo da me desnom rukom udara u vilicu - ispričala je tada Bašićeva.

Halid Muslimović, Foto: A. Nalbantjan

Ovih dana na adresu Halida stižu samo loše vesti. Osim odbijanja vize za Kanadu, pevač će sada navodno morati da plati odštetu od 32.500 evra Elvinu Erku Elezoviću jer ga je prevario za objavljivanja kasete još devedesetih godina.

- Delimično je usvojen tužbeni zahtev i tuženi je obavezan da na ime materijalne štete isplati tužiocu na ime izrade mastera iznos od 20.000 evra, kao i na ime izgubljene odbiti, koja se ogleda u neovlašćenoj prodaji kaseta, iznos od 12.500 evra sa domicilnom kamatom počev od 27. februara 2008. godine - piše u odluci Apelacionog suda iz Kragujevca.

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mira

    25. april 2019 | 12:47

    Halida poznajem licno. Pozitivnije i postenije stvorenje od njega na estradi ne postoji. Njoj na dusu svaka laz i pakost.

  • Da da

    25. april 2019 | 12:45

    Covek se poneo kao pravi dzentlmen. Sponzorusa je htela malo da se ovajdi o njega. Covek je jedna od najvecih zvezda sa ovih prostora.Zasto bi on bilo kome trazio novac?Ko zna koliko uzima po nastupu. Zasto bi jurio za babama kad klinke jure za njim?

  • Sajla

    25. april 2019 | 11:53

    Kad ovako nešto pročitam, zgrozim se. Pozajmio si, moraš da vratiš a ne da tučeš ženu. To je za drastičnu kaznu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA