≫ 

Voditeljka Slagalice: Mužu bih oprostila prevaru, neka se čovek proveo, prirodno je da čovek zadovolji svoje potrebe (VIDEO)

- Ja sam potpuno mirna i sutra, mislim, i da me prevari ja bih bila, okej, povređena, ali bih rekla: "Ti si čovek mog života, nek si se proveo!" - rekla je Kristina

  • 33

Kristina Radenković i Marija Veljković u novom snimku na njihovom zajedničkom Jutjub kanalu pričale su o razočaranjima vezanim za školu, karijeru i ljubav.

Voditeljke su iznele brojne detalje i događaje iz svojih života koji su do sada bili nepoznati, ili manje poznati, ali izjava Kristine na temu ljubavi, braka i prevare šokirala je ljude na društvenim mrežama.

Radi se o sledećoj izjavi:

- Stalno se pitam kako ne osećam ono od pre, kao "jao, jao, kad mi se grči stomak", i naiđem na taj video i shvatim... Kao, stalno se preispitujem da li ja njega dovoljno volim, jer ja nemam više to "jao, jao"...kočenje - počela je Kristina.

Kristina Radenković i Marija Veljković, Printskrin: Youtube/Marija i Kristina- TJD

- I, čovek priča "kad znate da volite". Ne znači da je on u pravu, ali meni se svidelo, to je ono što sam pričala pre godinu dana. Kaže, "Momenat kad vi nekoga volite je mir. Potpuni mir." Ja nikad nisam imala ovaj mir, ovo emotivno blagostanje... Stvarno, osećam od kada sam ga upoznala mir. Ne grickam nokte, a ja sam grickala zanoktice ovako, skroz, krv mi je šikljala, ovako sam držala ruke, od te neke nervoze "jao, nisam ostvarena, niko me ne voli...". Mislim, svi imamo valjda te neke dubioze. Ja sam potpuno mirna i sutra, mislim, i da me prevari ja bih bila, okej, povređena, ali bih rekla: "Ti si čovek mog života, nek si se proveo!" - rekla je Kristina.

Kristina Radenković i Marija Veljković, Printskrin: Youtube/Marija i Kristina- TJD

- Malo bih ga zlostavljala, ali šta. Na predavanju na kom sam bila kaže "čovek ako ne može da zadovolji svoje potrebe u braku, on traži nekog drugog da ih zadovolji", što je valjda, kao prirodno. Baš mislim da je ljubav taj neki mir - rekla je Radenkovićeva.

Odmah su usledili komentari poput "Je l' može još malo normalizacije varanja u braku?!", "Ja ovaj koncept ne razumem", "To je prirodno??? Prirodno važi ako si primat vođen instinktom a ljudi imaju um, ili bi barem trebalo", "Ovo mi je sveti trio sa Mirkom Vasiljević i Zorannom, koja bi sve ostavila zbog muškarca a "muž je važniji od dece"", "Ništa od iskoraka iz srednjeg veka dok god je prioritet No. 1 da ti možeš da kažeš da si udata žena. Je*o sad kakav je taj brak i taj muž i ti žena, to su tehnikalije...", "Ovo je najgluplja izjava ikad!", i mnogi drugi.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Telegraf Jet Set (@telegraf_jetset) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    25. april 2019 | 16:24

    Šta li je sa ovim ženama ovih dana sa glupim izjavama. Pitam se da li je neka zarazna bolest u pitanju ili sta je to!? Tugica!

  • Sasait

    25. april 2019 | 16:38

    Ova ko moja snajka Žana, samo sto sam ubeđen da i kada bu mu oprostile nije zato jer veruju da jo on covek njenog života nego zato jer joj on obezbeđuje egzistenciju i daje sigurnost i a i ona radi sta hoće.... Sve se zna.... Kakva ne iskrenost i podlost....

  • Silvija

    25. april 2019 | 17:04

    Zadovolji svoje potrebe ?jer misli da se slucajno dogodilo ili dama nema potrebe da se sa muzem zabavlja ,Pa zasto si se udala ,zbog familije,sto ga volis ili pritisak drustva oko tebe ,Dali se pitas koju bolest moze da ti donese i zasto stavljate muskarce na presto a oni zene bacaju sa prestolaPricate gluposti a nemate nimalo smelosti da prevarite muzeve i mozda zadovoljite svoje potrebe?Njima je sve dozvoljeno,da ih volimo a ne da ih varamo ili da se provodimo kako se oni provode ali opaaa onda krsimo granice brakaZnaci ako je ljubav mog zivota onda moze sve da radi ,glupace

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA