≫ 

"Da li će deca biti sa Nikolom ili sa mnom za Uskrs potpuno je svejedno, bitno je da se provedu lepo!" Ana Kokić o prazničnoj atmosferi u njenom domu! (VIDEO) (FOTO)

- Deca će kod Nikole u Moskvi biti za praznike - rekla nam je pevačica

  • 2

Pevačica Ana Kokić posetila je Telegrafovu uskršnju baštu koju smo spremili za najradosniji hrišćanski praznik Uskrs.

Ana se sa našom ekipom prisetila praznične atmosfere iz svog doma u doba detinjstva i ispričala kako danas sa ćerkicama Ninom i Teom provodi Uskrs.

Takođe, Ana se osvrnula i na razvod sa vaterpolistom Nikolom Rađenom, te nam je otkrila da se njih ddvoje trude da iako više nisu u braku njihove ćerkice i dalje provedu praznike na najlepši mogući način.

Ana Kokić u Telegraf uskršnjoj bašti, Foto: Marko Jovanović
  • Ana kako se proslavlja Uskrs u tvojoj porodici?

- Ono što je meni bitno i lepo, da svi budemo na okupu. Iako je nama posao takav da nama praznici nisu praznici, nego uglavnom radni dani, trudim se da tog praznika budem kod kuće u krugu svoje porodice, da bude onako što kažu bogata trpeza, da bude lepo, veselo... Da budemo nasmejani, raspoloženi...

  • Šta je ono što pamtiš iz detinjstva kada se pomene Uskrs?

- Pa definitivno farbanje jaja, i to što tog dana kad se farbaju jaja posti i onda smo onako nestrpljivo čekali do nedelje da ustanemo ujutru i već u pižamama odmah se uzimaju jaja odmah se kuca. Ko će da pobedi i čije jaje je najjače. Pa takmičenje. Pa dođu onda gosti pa ponesu jaja i tako. To mi je ostalo onako interesantno kao i svakom detetu.

Ana Kokić u Telegraf uskršnjoj bašti, Foto: Marko Jovanović
  • Znamo da imaš sestru, pa me zanima koja je češće pobeđivala u tucanju jajima, a koja je zbog gubitka plakala?

- Vidiš to je ona situacija kad ne možeš da pustiš da pobedi jer ne zavisi sve od tebe. Zavisi od jaja, koliko je tvrdo, ko koje izabere... Nismo plakale. Jeste da je ona dosta mlađa od mene, ali ona nekako nije tome pridavala značaju. Njoj je bilo drago da li ja pobedim ili ona, bilo je svejedno.

Ana Kokić u Telegraf uskršnjoj bašti, Foto: Marko Jovanović
  • S obzirom da si sada majka kako se ti sada sa devojčicama pripremaš za praznike?

- Prošle godine za Uskrs sva jaja su bila razlupana. One su po ceo dan išle i kucale se jajima. Svako ko je došao bilo je: "Aajmo takmičenje". Tako da mislim da ću ove godine duplo više jaja spremati, čisto zbog toga da bi nešto i sutradan ostalo kao ukras na stolu. Dobre su, to je njima onako zanimljivo i super im je. Vole dosta i da farbaju jaja i oko tih priprema isto. Nađu neke flomastere sa kojima crtaju po jajima, i onda se hvale ko god da dođe da su to njihova jaja.

Ana Kokić u Telegraf uskršnjoj bašti, Foto: Marko Jovanović
  • Više puta ste ti i tvoj bivši suprug Nikola isticali da vaš razvod neće uticati na decu. Koliko smo upućeni trudite se da im prilagodite sve, pa me zanima kako ćete ovaj Uskrs proslaviti?

- Pa jeste. To je zaista tako. Da je razvod prošao tako kako je prošao mnogi ljudi onako čudno me gledaju, ne veruju, a onda kasnije budu u šoku da li je to stvarno moguće. On je u Moskvi i neće ovde dolaziti do leta, jer tamo igra. Deca  će ići kod njega za praznike, da li će deca biti sa njim ili sa mnom potpuno je svejedno bitno je da se taj praznik lepo proslavi.

Ana Kokić u Telegraf uskršnjoj bašti, Foto: Marko Jovanović
  • Tvoja uskršnja čestitka za naše čitaoce?

- Svim čitaocima portala Telegraf.rs srećni uskršnji pranici želi vam Ana Kokić.

Kako je sve to izgledalo pogledajte u videu na početku teksta!

(Marko Pantić, m.pantic@telegraf.rs )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA