≫ 

"Subotiće sam gađao ku*cem, a ne bombama!" Čabarkapa stravično izvređao čitavu porodicu, a ono što je rekao o Aleksandri je jezivo

- Ja sam Subotiće gađao samo ku*cem, a ne bombama, trotilskim mecima i ostalim navodnim radnjama - poručio je Čabarkapa na društvenim mrežama

  • 7

Aleksandar Čabarkapa oglasio se na društvenim mrežama nakon što je počelo da se spekuliše da je on bacio trotilski metak na kuću Srboljuba Subotića, strica učesnice Zadruge Aleksandre Subotić.

Čabarkapa tvrdi da on nema veze sa tim i da je u to vreme bio u Sarajevu sa svojom porodicom, a sada je najstrašnije izvređao porodicu Subotić.

- Dokle više ove fukare i ostali da svoja klozetska smrdljiva usta ispiraju sa mnom iznoseći samo laž, laž, laz i laž i ništa više? Ja se ne oglašavam jer me karcinomsko retardirana porodica Subotić i njihovi problemi ne interesuju. Jadni su svi koji sarađuju sa morbidnom porodicom Subotić koja ima urođenu anomaliju. Ja sam Subotiće gađao samo ku*cem, a ne bombama, trotilskim mecima i ostalim navodnim radnjama - poručio je on, a onda nastavio:

Srboljub Subotić, Foto: A. Nalbantjan

- O trotilskom metku sam saznao iz novina u to vreme sam bio u Sarajevu preko graničnog prelaza KOTROMAN gde je evidentiran izlaz i ulaz. Laž, za slučaj sam saznao iz novina bio sam sa porodicom na moru sedam dana pre toga i još osam posle toga, evidentiran sam na graničnim prelazima. Laž kobiletine, tužilastvo je odbacilo krivičnu prijavu. Laž, laž, laž nalazio sam se tad u okružnom zatvoru u Beogradu. Laž, laž, laž bio sam u zatvoru u Požarevcu, 7. paviljon, soba 38 - poručio je.

Što se tiče Aleksandre, sasvim je dovoljan njegov komentar ispod, kako bi se zaključio šta misli o njoj:

Objava Aleksandra Čabarkape, Printskrin: Facebook/KLAUDIJACABARKAPA

Čabarkapa je potom uputio sledeću poruku Srboljubu Subotiću:

Objava Aleksandra Čabarkape, Printskrin: Facebook/KLAUDIJACABARKAPA

Podsetimo, Čabarkapa ima dete sa Aleksandrom Subotić - ćerku Magdalenu - koju nije želeo da prizna.

VIDEO: Aleksandra Subotić u šoku posle napada Čabarkape napustila Urgentni centar

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Max

    25. april 2019 | 23:35

    🤣🤣🤣 bravo Aleksandre!! Nauci ove ljude pameti vec jednom

  • Rex

    25. april 2019 | 19:57

    A zasto se on okomio toliko na tu porodicu, Aleksandra nista ruzno nije rekla o njemu a on sve najgore o njoj. Bice da su to neka potisnuta osecanja. Bolje mu je da se okrene deci i da se vidi kako mu je Magdaleda. Covek koga je bas briga za svoje dete je necovek. To jednostavno nije u ljudskoj prirodi.

  • Kuku

    25. april 2019 | 18:18

    Majka i cerka, muž i otac, ovako poniženi od ovog debila.A što vam je to trebalo Subotici, zar nije bilo drugog puta?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA