"Naučiću Leu da vara, da joj dam elan da bude pobednik - za početak sa drvenim jajetom": Jovana Jeremić o prvom Uskrsu u ulozi majke (FOTO)

- Sve je dobilo poentu sada kada je ona tu, bez nje je bilo... dobro, ali može bolje - kaže Jovana za Telegraf.rs

  • 4

Voditeljka Jovana Jeremić najradosniji hrišćanski praznik proslavile je u krugu porodice svojim mužem Vojislavom Miloševićem, ćerkom Leom, ali i roditeljima njenog supruga.

Jovana se posebno raduje se ovogodišnjem Uskrsu jer je ovo njen prvi Uskrs sa njenom osmomesečnom ćerkicom koja je svemu dala poentu.

- Prvi Božić je bio, sada i prvi Vaskrs. Sve je dobilo poentu sada kada je ona tu, bez nje je bilo... dobro, ali može bolje. Rano sam rodila, želela sam da rodim prvo dete sa 32 godine - nije mi se žurilo. Lea je došla sa mojih 27 godina i shvatila sam koliko je dobro što sam se ranije ostvarila kao majka i to poručujem svima da to urade, ako imaju sa kim jer je veoma bitno ko je otac deteta - kaže Jovana za Telegraf.rs.

Jovana Jeremić sa ćerkom Leom, Foto: Nikola Tomić

Voditeljka je kao mlađa varala, ali samo u tucanju jajima, a ćerkicu Leu isto će naučiti.

- Kad sam bila mala, priznajem, jesam. To ću naučiti i Leu, čisto onako malo da joj dam elan da u životu uvek bude pobednik za početakl sa drvenim jajetom, a posle ću joj objasniti da mora da bude fer igrač da bi je poštovali u društvu i u profesiji kojom bude odabrala da se bavi - objasnila je Jovana.

Jovana sa ćerkom Leom, Foto: Nikola Tomić

Jovanine i Leine Uskršnje fotografija pogledajte ispod:

Jovana i Lea, Foto: Nikola Tomić

Jovana i Lea, Foto: Nikola Tomić

Jovana i Lea, Foto: Nikola Tomić

Jovana i Lea, Foto: Nikola Tomić

Šta je sve Jovana rekla, njenu Uskršnju čestitku čitaocima Telegraf.rs kao i kadrove iz naše Uskršnje bašte pogledajte u videu na početku teklsta.

(Dragana Janković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA