"Mirka je dama, a vi nastavite da kokodačete": Marijana Mićić žestokim rečima stala u odbranu koleginice (FOTO)

- Pilićarke i prostakuše ne mogu ni da dosegnu do toga šta je Mirka rekla - tvitnula je Marijana

  • 46

Glumica i voditeljka Marijana Mićić stala je u odbranu svoje koleginice Mirke Vasiljević, koja je juče digla prašinu izjavom na temu vaspitanja svoje ćerke - kako "žena treba znati kada da zaćuti, jer će tako sačuvati brak i dobiti sve što želi".

Ova izjava je većim mahom shvaćena u kontekstu u kojem Mirka, kako je rekla u izjavi za naš portal, nije govorila, a povodom svega toga oglasila se i Marijana, koja je Mirku javno podržala.

- Sigurno nije mislila da žena treba da ćuti, a muškarac da je lema, ali pilićarke i prostakuše ne mogu ni da dosegnu do toga šta je Mirka rekla. Zato je Mirka dama, a vi nastavite da kokodačete - poručila je Marijana na Tviteru.

Tvit Marijane Mićić/ Printskrin: Twitter/MarijanaMicic

Mirka je za Telegraf podrobno objasnila na šta se odnosila njena izjava koja je za samo nekoliko sati naišla na silne osude na društvenim mrežama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🤔

    25. april 2019 | 22:42

    Cetiri godine radim u tc Usce, za to vreme sam se nagledala svega i svacega. Dece koja su obuzeta histerijom, bezobrazlukom do te mere da jednom nisam raspoznala autisticno detete jer su svi isti. Sa druge strane ima onih kulturnih, odmerenih ali to je kao po sablonu, da ne kazem dresirano. Kada sam videla njenu decu koleginica i ja smo bile u cudu da jos postoje takva deca mila, nasmejana,fina u skladu sa uzrastom, preslatka, prosto izazivaju taj mio osecaj. Tako da iza nje govore dala, nije potrebno komentarisati.

  • Masa

    25. april 2019 | 23:02

    Zena je za njih klasa.Ko je nasao nju da komentarise.Jadan polusvet.Mene bi bilo sramota da komentarisem nekoga sa takvim stilom,kulturom,manirima.Sic.

  • Vesna

    25. april 2019 | 22:26

    Ma šta zna Mirka, nju treba Kristina Kockar da edukuje, ona se najbolje razume u sve na svetu. Kristina za Nobela. Majko mila i Gospode bože spasi nas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA