Nakon što se iselila iz Mustafine kuće, Emina Jahović pokazala svoj novi dom, a tek da vidite pogled na more! (VIDEO)

Pevačica se preselila u komšiluk svog bivšeg muža

  • 11

Emina Jahović nedavno se iselila iz porodičnog doma u kom je živela sa bivšim suprugom Mustafom Sandalom, a sada se preselila u njegov komšiluk.

Pevačica je svojim pratiocima na društvenim mrežama pokazala deo svog novog doma i veliku terasu sa prelepim pogledom na more.

Emina Jahović, Foto: Nikola Tomić

Emina se, kako kaže, nije preselila u deo Istambula gde živi njen bivši muž kako bi njemu bila bliže, nego jer joj taj kraj najviše odgovara.

- Tačno je da ću živeti u delu grada koji je blizu onog gde je sada Mustafa, ali to nije zbog moje želje da živim pored njega već se jednostavno radi o rejonu u kome se mi krećemo. Mustafu mogu da vidim kad god hoću, to nije nikakav problem - rekla je pevačica.

Emina Jahović i Mustafa Sandal, Foto: Instagram

Emina je otkrila da je nova kuća manaja od stare i da će u novoj kući imati manje pomoći nego ranije.

- Prethodna kuća je prelep prostor, ali je prevelik za mene. Tamo smo živeli sa još tri žene, sada ću imati samo jednu. Nova kuća je kompaktnija, skladnija, iako nije mnogo manja od stare - zaključila je Emina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA