≫ 

"Kako vreme prolazi, sve više mi fali!" Kija se na godišnjicu smrti svog oca prisetila da je prošle godine ovo bio najtužniji dan u životu!

Pre godinu dana, na današnji dan, preminuo je Kijin otac Miloš Kockar

  • 26

Pobednici Zadruge Kristini Kiji Kockar današnji dan i nije baš srećan. Naime, pre samo godinu dana, na današnji dan, dok je boravila u rijalitiju Zadruga, njen otac Miloš Kockar je preminuo.

Kija sa ocem Milošem Foto: Telegraf

Iako Kija nije živela sa svojim ocem, ipak je bila jako vezana za njega, što govore fotografije iz detinjstva koje ima sa svojim tatom.

Kija sa ocem Milošem Foto: Telegraf

- Pre godinu dana za mene je ovo bio najtužniji dan. Iako sam pred ulazak u "Zadrugu" poslednji put videla tatu, tada sam rešila sve da mu oprostim. Znam da je bio ponosan i da bi i sada takođe bio kada bi video šta sam postigla u svom životu... Možda bi danas sedeli na uskršnjem ručku zajedno. Pre Uskrsa sa mamom sam posetila njegov grob. I osetila sam da kako vreme prolazi mi sve više fali - rekla nam je Kija.

VIDEO: Jovana Pajić odgovorila na poređenja sa prethodnim pevačicama Ministarki, pomenula i Editu i Kiju:

(Marko Pantić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • FOX

    29. april 2019 | 04:03

    Da li je to onaj otac koga je ogovarala javno da joj ništa ne daje,otac koji imao ženu do kraja svog života ,otac koga godinama nije viđala,otac koga njen muž nikada nije upoznao(znači toliko je važan da nije bio ni na svadbi),otac čija smrt je iskorišćena u markentiške svrhe i da nije tužno bilo bi presmešno dovela muža(koji je javno prevario i javno i glasno rekao devojci posle sedam dana da je ona ljubav njegovog života)a tamo je čekao dečko koga je zbog velike patnje našla da se uteši zbog prevare,bentli i obezbeđenje dodatno su upotpunili tugu.(verovatno i lepa suma novca)Kada razmislim i meni bi nedostajao ALI SVE IMA KRAJ!

  • Kaja

    28. april 2019 | 20:41

    Boze me oprosti zar i oca koji vise nije medju zivima koristi zarad patetike i naslova?Udavala se nije ga zvala na svadbu,ex muz ga nikad upoznao nije za 5 godina zajednickof zivota a sad ga kao zali.Sve vise verujem da je Sloba pricao istinu o njoj u zadruzi.

  • Goxxx902

    28. april 2019 | 20:02

    Mega folirantkinja...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA