≫ 

Ko je stvarno kupio luksuznu kuću u kojoj živi sa Filipom i sinom, na koga beba liči, zašto je nervira kada je zovu Prija: Veliki intervju Aleksandre Živojinović posle duge pauze (VIDEO)

Pevačica se sa samo 23 godine ostvarila na svim poljima života

  • 16

- Jako se lepo osećam i puna sam neke pozitivne energije! - reči su kojima je Aleksandra Živojinović (23) započela razgovor sa ekipom Telegrafa, nakon duže pauze koja je usledila nakon što je saznala da je u drugom stanju.

Mlada zvezda 6. marta na svet je donela sina Aleksandra, u braku sa suprugom Filipom Živojinovićem, a iako je mirovala kada su nastupi u pitanju, vredno je tokom trudnoće radila na novim pesmama. Upravo od toga smo započeli ovaj razgovor, s obzirom da nove pesme samo što nisu ugledale svetlost dana.

- Odlazila sam u studio i pevala nove pesme koje treba uskoro da izađu. Sa puno ljudi sam sada sarađivala, ali Braja je kao i uvek tu, uradio je par vrhunskih pesama! Izaći će nekoliko pesama, ne znam tačno da li će biti dve, tri ili četiri, a krajem godine će biti album. Što se pesama tiče, jedna možda podseća na nešto što sam snimila ranije, a ostale su potpuno drugačije.

Foto: A. Nalbantjan
  • Kada kažeš drugačije možda će mnogi da pomisle da si i ti otišla u ovom pravcu koji je sada aktuelan?

- Ne, ja sam ostala svoja. Pesme su potpuno u mom fazonu, ali opet je muzički pomereno i drugačije je nego što je bilo.

  • Otkrij nam nešto, možda naziv jedne od pesama?

- "Neponovljivo". (smeh) "Neponovljivo" je brza pesma koja treba sada da izađe, vrckava je, za leto... Druga pesma.... Ne smem sad da ti otkrivam. Dovoljna je jedna. (smeh)

  • Kada imaš u planu da se vratiš nastupima?

- U julu, ali trudiću se da to bude uveče i da se posle par sati odmah vratim kući. Nedostajao mi je posao, meni je muzika najveća ljubav, ceo život. Mogu da kažem da sam stvarno odmorila, trebalo mi je to, jer sam osam godina neprestano radila. Sada sam spremna da se vratim, ali opet kažem - neću raditi toliko. Neću zbog bebe, trudiću se da što više vremena provedem sa njim, ali moram da se vratim svom poslu koji volim najviše!

Foto: A. Nalbantjan
  • Spekulisalo se koliko je Aleksandra izgubila zbog tolike pauze, da li si uopšte ti razmišljala o tome?

- Ne, ja nisam htela da radim. Odradila sam ono što je bilo unapred dogovoreno, tih mesec-dva, to je bilo to leto. Stvarno nisam htela više da radim, želela sam da odmorim, da sve prodje u redu i Bogu hvala tako je i bilo. Ipak su to zatvoreni prostori, zadimljene prostorije, nisam htela da rizikujem.

  • I dalje te svi zovu i više znaju kao Prija, ali tebe to malo nervira?

- Moram da priznam da da, to Prija me nervira! (smeh) Ne znam iz kog razloga, ali jednostavno me nervira. Kad mi neko kaze Prija... molim te, nemoj da me zoveš Prija! (smeh) Kaži Aleksandra, Aleks, šta hoćeš, samo ne Prija. (smeh)

  • Kako te Filip zove?

- Ljubavi. (smeh)

Aleksandra i Filip Živojinović, Foto: ATA Images
  • Kako si reagovala kada si saznala da si u drugom stanju?

- Nekako sam to predosetila. Zbunila sam se... (smeh) Odmah sam otišla kod Filipa i rekla mu: "Dobićeš bebu, bićeš tata." On je bio oduševljen. Bili smo u šoku i on i ja, ali presrećni.

  • Filip je bio vrlo pažljiv prema tebi dok si bila trudna. Da li je konstantno takav?

- Jeste. Uvek pazi na mene, brine o meni, drži me kao malo vode na dlanu. Mogu slobodno da kažem tako. Celu trudnoću je proveo uz mene, sada kada sam se porodila takođe. On pazi, presvlači bebu... Čula sam mnogo puta da žene rade većinu stvari, a mi smo se nekako podelili. Možda je on u početku čak i više radio, jer sam ja ležala, a on je ustajao tokom noći, uspavljivao ga, menjao pelene... (smeh)

Aleksandra i Filip, Foto: Marko Jovanović
  • Mlada si postala mama, imaš 23 godine. Da li si, kada si razmišljala u tom pravcu, planirala da se to desi što pre?

- Ja sam oduvek pričala da bih volela da postanem mlada mama, iz razloga sto smo moja mama i ja sada kao drugarice. Želela sam, iz tog razloga, da se desi sto pre, ali nisam očekivala da ce bas tako brzo. (smeh)

  • Kakav ti je osećaj kada pogledaš svoj život? Imaš dobru karijeru, pesme, ljude koji te vole, udala si se, rodila dete... Da li si kao klinka, odrasla na drugi način, u drugom okruženju, drugačijim uslovima, zamišljala svoj život ovako, jednog dana?

- Naravno. Zamišljala sam da pored sebe imam čoveka kakav je on, da se udam za njega i da bude baš onakav kakav on i jeste prema meni. Ja sam najsrećnija žena na svetu, jer imam porodicu kakvu imam - i roditelje i baku i deku, Filipa, a sada i našu bebicu. Najsrećnija sam na svetu, ne znam šta bih ti pored toga više rekla.

  • Kakav je mali Aleksandar, na koga liči?

- Kao šećer! Jako je teško to sada reći, na koga liči, još je mali, ali u prednosti je za sada Filip. Možda ima oči na mene... (smeh)

  • Svaka žena, kada postane mama devojčice, u većini slučajeva odmah zna kako ce da je vaspita. Kako razmisljaš pošto si postala mama dečaka? Da li već misliš o tome čime bi volela da se bavi?

- Najbitnije je da on bude lepo vaspitan i dobar čovek. Da sluša mamu i tatu, da mu porodica bude na prvom mestu... Meni je to najbitnije i mi ćemo se potruditi da to bude tako.

Aleksandra, Foto: A. Nalbantjan
  • Videli smo da su često tu tvoja i Filipova mama, Brena... Koliko ti pomažu i koliko dadilja ima sin Aleksandre Zivojinović? Mnogi komentarisu "ma, njoj je lako", a da li je stvarno tako?

- Kada sam se porodila imala sam želju da majke budu sa nama. To je sve za nas bilo novo, nisam znala kako ću se snaći, to je sve za nas bilo novo. Međutim, jako sam se lepo snašla, a one su bile tu da nas posavetuju za bilo šta. Ali, ipak smo mi želeli da najviše budemo uz njega. Nije mi teško da se budim noću, jer svesni smo toga da će ti trenuci brzo proći. Naravno, kada je potrebna pomoć neko uvek uskoči i pomogne, ali moj sin dadilju kao dadilju nema.

  • Imaš li strahove, kao mnogo žena posle porođaja, u smislu "imam koji kilogram viška, možda mi muž sada pogleda drugu", ili ne?

- Nemam. (smeh) Posle drugog meseca jesam jela više i ugojila se, ali sam znala da ću pripaziti nakon porođaja. Svaka žena želi da smrša posle trudnoće, ali mi to nije bilo na prvom mestu. Jednostavno sam prešla na ishranu koja je dobra za mleko, a i da ja malo smršam.

Aleksandra, Foto: A. Nalbantjan
  • Fotografisali smo novu kuću u koju ste se preselili, ali spekulisalo se ko je nekretninu zaista kupio. Pričalo se da ste je dobili na poklon... šta je istina?

- Bože... (smeh) To nije tačno. Filip i ja smo je sami kupili.

Komletan razgovor sa Aleksandrom, kakvi su zaista odnosi unutar njene i Filipove porodice, kako je reagovala kada joj je Filip rekao da bi voleo da se sin zove Aleksandar, pogledajte u našem snimku na početku teksta.

(Ivana Cicović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA