≫ 

Gogu pitali šta će Ceca da joj kaže zbog pomirenja sa Karleušom, a onda je usledio surovo iskren odgovor!

- Ranije sam skakala za svoje prijatelje, što mi se nije vratilo u životu i onda sam videla da se moji prijatelji druže s ljudima s kojima nisam dobra - kaže Goga

  • 5
Ceca Raznatovic, Jelena Karleuša, Goga Sekulic Foto: ATA Images, Nikola Tomić

Goga Sekulić nedavno se nakon 15 godina pomirila sa Jelenom Karleušom, a pop zvezda je koleginici čak poslala i skupocen poklon - čizme i cipele - koji joj je stigao na adresu u Švajcarsku.

Kako kaže, sve joj je oprostila, ali nije zaboravila.

Kažu da veliki ljudi praštaju, ali ne zaboravljaju. Tako i ja. Iako se ne družimo, ona je u pravu za sve što kaže - počela je Goga koja je na pitanje "Kakav je Jelena čovek?" odgovorila rečima:

- Previše je direktna, a ja to cenim.

Jelena Karleuša, Foto: ATA Images

Iako je godinama bila bliska sa Cecom, prijateljstvo je puklo, pa je Goga prestala i da joj ide na slavu i proslave, na kojima je bila redovan gost.

Sada kaže da se sa Cecom čuje, ali samo kada ima potrebe.

Prva mi je čestitala rođenje sina. Dok smo pričale, beba je vrisnula u plač, a ona se oduševila jer joj se na neki način javio. Čujemo se kad ima potrebe - objašnjava Goga.

Goga Sekulić i Ceca Ražnatović, Foto: Instagram/sekulicgoga

Na pitanje "Šta će reći Ceca zbog pomirenja s Karleušom?", pevačica je izrazila vrlo jasan stav.

- Ranije sam skakala za svoje prijatelje, što mi se nije vratilo u životu i onda sam videla da se moji prijatelji druže s ljudima s kojima nisam dobra. Ne zanima me ko s kim nije dobar. Kakav si prema meni, takva sam i ja prema tebi! - poručila je Goga za Svet.

VIDEO: Goga o Karleušinom poklonu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA